Trygge Oskar fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Oskar er en blid og trygg hannkatt som er sosial uten å være masete. Han er seks år gammel, og har fremdeles en viss lekenhet i behold, man blir aldri for gammel til å løpe litt eller å ta en runde med lekemus på gulvet! Oskar er en stor gutt, så om du liker dine menn med litt ekstra på kroppen kanskje Oskar er for deg! Han har også svært kraftige klør, men er heldigvis restriktiv med hvordan han bruker dem.

Selv om Oskar er lite aggressiv, har han rykte på seg for å kunne bli litt voldsom i samspill med andre katter. Han vil nok trives aller best som sjefen i huset om han får lov til det. Han kan love masse kos og kjærlighet i retur!

Kardinaltrekket til Oskar fremfor noe er imidlertid en voldsom appetitt. Når han kom til Dyrebeskyttelsen var han veldig overvektig, men med skikkelig mat og ikke minst trim er han mye bedre i form nå. Det vil kreve en viss innsats å kontrollere matinntaket hans, og han legger fort på seg. Dette er nok noe som må følges opp fremover også.

Kunne du tenke deg en enkel og stabil katt som samtidig har litt personlighet, kan det være at Oskar er katten for deg og din familie.

Oskar er født 19.10.2014

Denne flotte pusen ønsker seg trygge utemuligheter i sitt nye hjem. Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du ikke bor på Jæren, kan du gjerne kontakte din nærmeste lokalavdeling: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.
Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4012 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 161884753
Sist endret 13. mai 2021 15:12

Rapporter annonse