Kef R11 High End Høyttaler

Til salgs
54 990 kr
Kef R11 er en unik høyttaler som leverer en kvalitet som ikke står i samsvar med prislappen. Normalt sett koster denne type lydgjengivelse veldig mye mer, men Kef har nok en gang klart å vise hvor ledende de er på høyttalerutvikling med denne juvelen av en lydformidler.
Her har man tatt det meste av lærdom fra den eksepsjonelle Reference-serien, og så har de greid å gjenskape det i R-serien uten å miste magien, men til en formidabel pris!

Kef R11 og den øvrige R-serien bader i priser og utmerkelser verden over, og er en ny referanse for hva som er mulig i denne prisklassen.

Anbefales til alle!

Står oppkoblet og klar til å begeistre alle i vårt demorom
Tilstand Ny

Generell info

HiFi Life As er en ny forhandler av HiFi og Hjemmekino i Trøndelag, og har som mål å gi deg den beste opplevelsen når du skal nyte favorittmusikken din, eller se TV og film.
Vi er premiumleverandør på følgende merker: KEF, Polk, Definitve Technology, McIntosh, Classé, Marantz, Rotel, SVS og ProJect. Som premiumforhandler har vi full tilgang til hele sortimentet fra våre merker slik at du kan være sikker på å få den hjelpen du ønsker og forventer.
Besøk vår nettbutikk eller kom innom vårt showroom i Hommelvik, så hjelper vi deg med å finne det som gir gåsehud.

Malvikvegen 1344, 7550 Hommelvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 160716795
Sist endret 31. aug. 2020 18:37

Rapporter annonse