SVS SB16 Ultra

Til salgs
27 990 kr
Har du påbegynnende sprekker i grunnmuren, et allerede anstrengt forhold til naboen eller en større samling av porselen hjemme, så anbefaler vi egentlig ikke å lese videre, med mindre du ønsker å bli kvitt eller forverre situasjonen rundt disse.
Dersom du derimot er på jakt etter en subwoofer som kan fremprovosere alarm hos norsk seismologisk institutt, så er SVS SB16 Ultra absolutt noe å se nærmere på!
Dette er et beist av en bassklump, som virkelig setter stemningen i filmene du ser, eller musikken du spiller.
Her er det så mye råskap dyttet inn i en pent lakkert trekasse, at man står i fare for å begynne å tro på mer enn fysikkens lover.
Savner du prikken over i-en i ditt oppsett hjemme, så er det meget mulig at dette er rivningskula du har sett etter.

SVS SB16 Ultra kan ses og oppleves (må ikke forveksles som det samme!) i vårt atmos demorom i vårt showroom i Hommelvik.
Tilstand Ny

Generell info

HiFi Life As er en ny forhandler av HiFi og Hjemmekino i Trøndelag, og har som mål å gi deg den beste opplevelsen når du skal nyte favorittmusikken din, eller se TV og film.
Vi er premiumleverandør på følgende merker: KEF, Polk, Definitve Technology, McIntosh, Classé, Marantz, Rotel, SVS og ProJect. Som premiumforhandler har vi full tilgang til hele sortimentet fra våre merker slik at du kan være sikker på å få den hjelpen du ønsker og forventer.
Besøk vår nettbutikk eller kom innom vårt showroom i Hommelvik, så hjelper vi deg med å finne det som gir gåsehud.

Malvikvegen 1344, 7550 Hommelvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 160627014
Sist endret 31. aug. 2020 18:36

Rapporter annonse