På tur i villmarka med Lars Monsen - brettspill for hele familien

Til salgs
289 kr
På tur i villmarka med Lars Monsen er et spennende brettspill. Spill deg fra nord til sør med hele familien. Legg i vei på utfordrende turer i det norske landskapet med Lars Monsen. Til fots, med hund eller på ski. Les kartet og planlegg ruten. Den som kommer først frem til reisemålet sitt vinner et kult merke til å sy på sekken sin.
Gjennom spillet gir Lars deg gode villmarkstips om hvordan du overlever i villmarken.

Begi deg ut på spennende strabaser i den norske villmarken sammen med Lars Monsen. Med hundespann, på ski og til fots tar du gjennom dype raviner,over ville fosser og opp på snøkledde fjelltopper.

Tør du bli med?

Detaljer:

Antall spillere: 2-4 stk
Spilletid: 30-45 min
Språk: Norsk
Alder: fra 6 år

Varennr.: 38013472
Tilstand Ny

Generell info

Klikk på vår logo øverst i høyre hjørne for å gå direkte til vår nettbutikk. Vi tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling både for bedrifter og private. Alle priser oppgitt ink.mva. Prisendringer kan forekomme, ta kontakt med oss dersom prisen ikke stemmer overrens med annonsen. Alle annonser som er merket med **KAMPANJE **, salg eller tilbud er kun gyldig i en viss periode. Hvis avvik mellom annonse og pris i nettbutikk er det alltid nettbutikkens priser som er gjeldene. Det kan forekomme at annonser blir liggende lengre en kampanjeperioden. Sjekk derfor kpn.no for riktig pris.
Kundesenter:
TLF: 4000 4474 - kundeservice@kpn.no
Åpningstid: 10:00-16:00

Nesbruveien 75, 1394 Nesbru

Annonseinformasjon

FINN-kode 160168366
Sist endret 15. sep. 2020 20:03

Rapporter annonse