Video

Krystallkule til fotografering - Lensball - 5 størrelser

Til salgs
235 kr
Dette er en ultra-klar krystallkule produsert av K9 krystall. K9 er den høyeste standarden i klarhet og glans og er svært hard og motstandsdyktig mot riper. Materialet brukes derfor ofte i linser og annen optikk.

Hva er så dette? Kort fortalt en kule som er så klar at du kan skyte bilder gjennom den og dermed bruke den som en optisk effekt. Alt du trenger å gjøre er å holde den foran det du skal ta bilde av og så ta bildet av motivet gjennom kulen.

Resultat blir et perfekt fisheye-lignende bilde som er snudd 180 grader på hodet.

Å forklare alle mulighetene du har med dette verktøyet blir umulig, så vi foreslår heller at du tar en liten titt på Instragram og ser hva fotografer rundt om i verden har fått til med denne kula.

NB: Vær forsiktig med å bruke kula i direkte solskinn. Den kan i prinsippet fungere som et forstørrelsesglass og kan starte en brann dersom lyses fokuseres på brennbart materiale. (Vi regner med at du dermed også forstår at du heller ikke skal se mot solen gjennom kula :-)

(Kjært barn har mange navn. Krystallkulen selges under mange navn:

- photography ball
- crystal photography ball
- photography orb
- lensball

...osv, men de gir alle samme effekt.)
Tilstand Ny

Generell info

Vi har som mål å være i toppen når det gjelder produktutvalg til gode priser. Vårt hentelager i Skjeberg er åpent alle hverdager fra 09.00 - 16.00. Bestiller du før kl. 12.00 sender vi samme dag.

Høysandveien 4, 1747 Skjeberg

Annonseinformasjon

FINN-kode 159993771
Sist endret 26. mar. 2020 18:31

Rapporter annonse