Video

Marantz AV8805 Hjemmekinoprosessor (På lager!)

Til salgs
38 980 kr
Marantz AV8805 Hjemmekinoprosessor er det som skal til for å løfte hjemmekinoen til nye høyder, og tilbyr en funksjonalitet og lydkvalitet som få kan matche. En hjemmekinoprosessor er en dedikert enhet som kun tar seg av behandling og prosessering av signalene fra kildene, for å så sende det videre som et ferdigtygd, høykvalitets signal til dedikerte effektforsterkere som igjen går ut til høyttalerne. Ved å separere signalbehandlingen vekk fra effektbehandlingen, så får man mye mindre støy og interferens i mellom de forskjellige kretsene, og man har mye mer plass til rådighet til å benytte seg av komponenter med enda høyere kvalitet og ytelse.

Med både XLR og RCA på utgangene, er det meste av forsterkere egnet til å kose seg sammen med Marantzen. Marantz har også et godt utvalg av egne effektforsterkere som passer utmerket til denne.

Denne kan oppgraderes til AV8805a med 8K for de som ønsker dette.
Oppgraderingen koster 7499,- og gjøres hos autorisert verksted i Norge
Ta kontakt for mer infoVelkommen innom for en heftig demo, eller en hyggelig prat!
HiFi Life AS er Premium Forhandler av Marantz, og fører absolutt ALT fra denne fantastiske produsenten, så om det er noe annet enn akkurat denne mastodonten som ønskes, så er det bare å ta kontakt!
Tilstand Ny

Generell info

HiFi Life As er en ny forhandler av HiFi og Hjemmekino i Trøndelag, og har som mål å gi deg den beste opplevelsen når du skal nyte favorittmusikken din, eller se TV og film.
Vi er premiumleverandør på følgende merker: KEF, Polk, Definitve Technology, McIntosh, Classé, Marantz, Rotel, SVS og ProJect. Som premiumforhandler har vi full tilgang til hele sortimentet fra våre merker slik at du kan være sikker på å få den hjelpen du ønsker og forventer.
Besøk vår nettbutikk eller kom innom vårt showroom i Hommelvik, så hjelper vi deg med å finne det som gir gåsehud.

Malvikvegen 1344, 7550 Hommelvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 158710295
Sist endret 3. jun. 2021 10:41

Rapporter annonse