eBig Nine 300 - Utstillingsmodell Lysaker og Røa

Til salgs
34 000 kr
Vi har noen utstillingmodeller som skal ut for å gjøre plass på gulvene til Lysaker og Røa.

eBig Nine 300 er kanskje den mest alsidige elsykkelen på markedet, den perfekte blandingen av en hybridsykkel, og den gode gamle terrengsykkelen. For deg som sykler 80% på asfalt, men også ønsker muligheten til å ta en tur på hytta eller i marka.

En nyutviklet ramme gir en velbalansert sykkel, med behagelig sittestilling. Rammen er lett og klassifisert som en terrengsykkelramme, med større dimensjoner (BOOST) og plass til større dekk, mer solid dempegaffel og mer holdbare hjul. Alt i alt en sykkel som tåler daglig bruk, om det er på asfalt eller på tur i marka!

En av hovedfordelene med Shimano sitt elsystem, er at de har markedets minste motorenhet. Dermed har Merida kunnet lage rammer med tilnærmet lik lengde på kjedestaget som på en vanlig fulldemper. Dette gir en supertight og leken sykkel, som er perfekt for norske forhold. Responstiden på motorkraften er også vesentlig kortere enn nærmeste konkurrent. Noe som rett og slett gir en elsykkel, uten at det føles som en elsykkel

eBig Nine 300 kommer levert med Shimano Deore Shadow+ 10 gir, Shimano M200 hydrauliske skivebremser og Manitou Comp dempegaffel med lock out.

El systemet er et fullblods elsystem designet for terrengsykkel og nest sterkeste motoren til Shimano. Shimano Steps 7000 krankmotor på kun 2,8kg, som yter opp mot 60Nm torq og har 3 forskjellige assistanse nivåer, der boost nivået gir hele 300% assisanse. Batteriet E8010 på 500Wh (36v 13,9Ah), Shimano CRE60 38T kranksett med normal Q-faktor som gir optimalt tråkk.

EQ modellen kommer levert med lys, skjermer, bagasjebrett og støtte.

Rett og slett en sykkel som tåler asfaltturen til og fra jobb like godt som grusveier i nordmarka! Kom innom oss på Lysaker og sjekk ut valget vårt av sykler, og ta en prat med en av våre sykkeleksperter. Velkommen til Bikefixx!

For full spec, sjekk ut: https://www.merida-bikes.com/nb-no/bike/694/ebignine-300-se-eq

Elsykkel El-sykkel El Sykkel Elektrisk Sykkel Hybrid Terreng Elektrisk Terrengsykkel Shimano Steps Shimano 504 WH Batteri Merida
Sykkeltype Elektriske
Tilstand Ny

Generell info

Bike Fixx er norges råeste sykkelverksted og sykkelbutikk. Vi tilbyr sykkelservice både til både privatpersoner og bedrifter. Våre servicemekanikere er eksperter og utfører sykkelservice på alle typer sykler inkludert elsykkel, high end terreng og landevei på vårt hovedverksted i Philip Pedersensvei 22 på Lysaker eller på din arbeidsplass. Gjør din handel hos faglig dyktige Bike Fixx.

Bike Fixx
Philip Pedersens vei 22
1366 Lysaker

Åpningstider
Mandag-Torsdag 7-17
Fredag 9-15

Bike Fixx Røa
Vækrøveien 203 A
Mandag til Fredag 7-16
Lørdag 10-15

Philip Pedersens vei 22, 1366 Lysaker

Annonseinformasjon

FINN-kode 157930396
Sist endret 9. jun. 2020 09:59

Rapporter annonse