Video

Presto SHARK mobil komprimator

Til salgs
Komprimator med 50 tonn presskraft. SHARK MK3 er vår unike mobile komprimator. SHARK er bygd på en et helt nytt konsept for hydrauliske komprimatorer. Den benytter en 2-stegs komprimering og har kraftig presskraft.

SHARK MK3 er komprimatoren for de stor oppgavene og håndterer alt av tørt avfall. Det er en ekstremt effektiv maskin. Den har en overlegen kapasitet når det gjelder fyllingsgrad og innkastvolum.

Unik med innkast på hele 5m3
Den har et innkast på hele 5m³, noe som gjør det mulig å kaste virkelig store enheter i innkastet uten å behøve å bearbeide det på forhånd. Her går inn alt fra store sofaer til 1000 liters plast containere. Maskin er i tillegg utstyrt med et flytende tak som gjøre enkelt å tømme maskin.

Rund container på 28m³
Meget stort innkast på hele 5m
Lav innkast høyde: 1100 mm
Flytende tak
Krok foran og bak
Hjul foran og bak
Utstyrt med vår BRA-IN teknologi
Modem for online oppfølging


Maskinen er utstyrt med BRA-IN, les mer her https://www.bramidanpresto.no/produkter/bra-in-overvaakningssystem

Ta kontakt for mer informasjon

Kjøpe - Leie

Komprimering, pappresse, ballepresse, ballpresse, emballasjepresse, plastpresse, Bramidanpresto, avfallshåndtering, sortering, plastpresse, komprimator, avfallskomprimator
Tilstand Ny

Generell info

Bramidan & Presto AS er spesialister innen kosteffektive løsninger for komprimering av avfall: ballepresser, kanalballepresser, mobile komprimatorer og stasjonære komprimatorer. I over 40 år har vi utviklet og produsert maskiner for komprimering av papp- og plastavfall, og annet resirkulerbart materiale. Vi tilbyr også sekkestativer og avfallssekker. Alle oppgitte priser er eks. mva, frakt og montering. Vi er et selskap som tilbyr maskiner for kjøp / leie, varer, tjenester og service.
Kontakt oss gjerne for mer informasjon. Vi holder til i Tønsberg.

Narverødveien 40, 3113 Tønsberg

Annonseinformasjon

FINN-kode 157610887
Sist endret 26. sep. 2019 09:17

Rapporter annonse