Video

Liftmaster LM75EVK portåpner MED MONTERING i Oslo og Akershus!

Til salgs
4 980 kr
Vi har på lager Liftmaster LM75EVK garasjeportåpner og selger disse ferdig montert i Oslo og Akershus fra kr 4980 ,- inkl mva.

Liftmaster LM75EVK er en kraftig og moderne portåpner beregnet til mellomstore og store porter. Den kan brukes på ledd- og vippeporter inntil 5 m bredde og 2,3 m høyde.

Dette er vår besteselgende utgave og den leveres med 2 stk trådløse fjernkontroller og 1 stk trådløs veggbryter. Beltedrift gjør den utrolig stillegående, samtidig som den er veldig rask med 20 cm/s.

Om du har en høyere port enn 2,3 m kan vi levere den med forlengerskinne inntil 3 m høyde (+ 799 kr). Om garasjeporten er din eneste inngang til garasjen trenger du også nødåpner (+ manuell åpning fra utsiden, ferdig montert til 849 kr inkl mva)

Portspesialisten AS leverer hundrevis av garasjeportåpnere hvert eneste år over hele landet gjennom vår nettbutikk (portspesialisten.com). Vi tilbyr også montering til fast lavpris i Oslo og Akershus.

Vi gjør valget enkelt ved å fokusere på 3 ting:

- god kvalitet til konkurransedyktige priser
- ekspertise og personlig service
- lagervarer og lynrask levering

Ved å handle hos Portspesialisten så velger du en leverandør med høy ekspertise og du har alltid et sted å henvende deg når det gjelder garasjeporten din. Vi fører alt av deler og tilbehør.

Vi velger konsekvent å benytte Liftmasters nyeste portåpner-serie da de er en verdensledende leverandør med god kunnskap i sitt fag. De fokuser også på ettermarkedet ved å levere reservedeler og fjernkontroller for motorer som er produsert helt tilbake til 1984.
Tilstand Ny

Generell info

Åpningstider telefon og butikk: 09-16 (Man-Tor) 09-14 (Fre)

Blakervegen 11A, 1920 Sørumsand

Annonseinformasjon

FINN-kode 157443933
Sist endret 11. sep. 2019 14:30

Rapporter annonse