Styr garasjeporten fra mobilen - Apple Homekit / Siri / Google Assistant mm.

Til salgs
1 490 kr
ismartgate er en genial løsning for deg som ønsker å styre garasjeporten fra en app på mobiltelefonen (iPhone/Android). Den støtter også Apple's Homekit (åpne med feks Siri), Google Assistant, IFTTT og Alexa.

Ismartgate-enheten kobles til veggbryter på motor, eller til inngang for veggbryter. Alt du trenger for oppkobling følger med i pakken. Ismartgate kobler seg da opp til ditt eksisterende trådløse nettverk og lar deg styre portene både lokalt og over internett (forutsetter at du har nettverkdekning i garasjen).

Du får varslinger når porten lukkes, åpnes eller om den har blitt stående oppe (eller slå av varslinger, du velger). Dette gir deg full kontroll på garasjen og verdisakene dine.

I appen kan du legge til flere brukere slik at hele husstanden har tilgang (deg + inntil 10 brukere er gratis). Det kan også settes opp midlertidig eller begrenset tilgang for enkelte brukere. Dette styrer du enkelt fra din mobiltelefon.?

Portspesialisten AS leverer tusenvis av fjernkontroller og garasjeportåpnere hvert eneste år over hele landet gjennom vårt nettbutikk (portspesialisten.com).

Vi gjør valget enkelt ved å fokusere på 3 ting:

- god kvalitet til konkurransedyktige priser
- ekspertise og personlig service
- lagervarer og lynrask levering

Ved å handle hos Portspesialisten så velger du en leverandør med høy ekspertise og du har alltid et sted å henvende deg når det gjelder garasjeporten din. Vi fører alt av deler og tilbehør.
Tilstand Ny

Generell info

PRISGARANTI! Vi skal ha lavest pris i Norge til enhver tid.

Fraktfritt levert i hele Norge.

Åpningstider telefon og butikk: 10-16 (Man-Tor) 10-14 (Fre)

Blakervegen 11A, 1920 Sørumsand

Annonseinformasjon

FINN-kode 157443118
Sist endret 11. sep. 2019 09:45

Rapporter annonse