Video

Presto stasjonære skruekomprimatorer SP-SPN

Til salgs
Komprimator egnet for å håndtere svært store avfallsmengder. En stasjonær skruekomprimatorløsning. Den separate pressenheten og containeren gir et høyt komprimeringsforhold.

Uslåelig komprimering - stor kapasitet
Oppnå et 60% høyere komprimeringsforhold med det innovative koniske skruedesignet, sammenlignet med vanlige komprimatorer. Den kompakte pressenheten øker containerkapasiteten med 50-100% sammenliknet med en mobil løsning.

Jevn flyt og maksimal utnyttelse
En stasjonær skruekomprimator er egnet for å håndtere store avfallsmengder kontinuerlig. Containere opp til 30 m3 er tilgjengelig for å maksimere komprimatorutnyttelsen.

Modeller i denne serien
SP
Lengde (eks. container): 1335 mm
Dreiemoment: 7484 Nm
Motorytelse: 11kW

SPN
Lengde (eks. container): 1510 mm
Dreiemoment: 7004-9550 Nm
Motorytelse: 11-15 kW

Tilleggsutstyr
Mat komprimatoren gjennom en renne
Gjør arbeidet mer effektivt ved å laste gjennom en renne som mates fra innsiden av bygningen til komprimatoren på utsiden.

Tøm avfallsbeholderene dine enkelt med et tømmesystem
Bruk et tømmesystem for å tømme en full avfallsbeholder i den horisontale emballasjepressen. Tømmesystemet kommer i integrert, stasjonær eller bevegelig versjon.

Ta kontakt for mer informasjon.

Kjøpe-leie

Komprimering, pappresse, ballepresse, ballpresse, emballasjepresse, plastpresse, Bramidanpresto, avfallshåndtering, sortering, plastpresse, komprimator, avfallskomprimator
Tilstand Ny

Generell info

Bramidan & Presto AS er spesialister innen kosteffektive løsninger for komprimering av avfall: ballepresser, kanalballepresser, mobile komprimatorer og stasjonære komprimatorer. I over 40 år har vi utviklet og produsert maskiner for komprimering av papp- og plastavfall, og annet resirkulerbart materiale. Vi tilbyr også sekkestativer og avfallssekker. Alle oppgitte priser er eks. mva, frakt og montering. Vi er et selskap som tilbyr maskiner for kjøp / leie, varer, tjenester og service.
Kontakt oss gjerne for mer informasjon. Vi holder til i Tønsberg.

Narverødveien 40, 3113 Tønsberg

Annonseinformasjon

FINN-kode 157442621
Sist endret 26. sep. 2019 09:15

Rapporter annonse