Video

Presto stasjonære komprimatorer SDH-RHD-SAN

Til salgs
Komprimator egnet for å håndtere store avfallsmengder. Separat press- og containerenheten gir deg en høy komprimeringsfaktor.

Stasjonær komprimering - maksimal containerkapasitet
Hos stasjonære komprimatorer, er pressenheten og komprimatoren installert som to separate enheter. Kun containeren hentes ved tømming. Containerens kapasitet er nøyaktig 50% større sammenliknet med en mobil komprimatorløsning.

Løsninger for ethvert behov
Våre to små modeller, RHD og SAN, er egnet for store mengder avfall, men deres kompakte design gjør at de allikevel ikke krever stor plass. Lastemuligheter kan tilpasses individuelle behov.

Modeller i serien
SHD
Langt design 3400-7180 mm (eks. container)
Pressekraft 30-40 T
Containervolum 16-30 m3

RHD
Kort design 1970-3200 mm (eks. container)
Pressekraft 30-40 T
Containervolum 16-30 m3

SAN
Kort design 2520 mm (eks. container)
Pressekraft 29 T
Containervolum

Tilleggsutstyr
Mat komprimatoren gjennom en renne
Gjør arbeidet mer effektivt ved å laste gjennom en renne som mates fra innsiden av bygningen til komprimatoren på utsiden.

Tøm avfallsbeholderene dine enkelt med et tømmesystem
Bruk et integrert tømmesystem for rask og sikker tømming av avfallsbeholder i komprimatoren. Avfallsbeholdere med ulike dimensjoner kan brukes.

Ta kontakt for mer informasjon.

Kjøpe-leie

Komprimering, pappresse, ballepresse, ballpresse, emballasjepresse, plastpresse, Bramidanpresto, avfallshåndtering, sortering, plastpresse, komprimator, avfallskomprimator
Tilstand Ny

Generell info

Bramidan & Presto AS er spesialister innen kosteffektive løsninger for komprimering av avfall: ballepresser, kanalballepresser, mobile komprimatorer og stasjonære komprimatorer. I over 40 år har vi utviklet og produsert maskiner for komprimering av papp- og plastavfall, og annet resirkulerbart materiale. Vi tilbyr også sekkestativer og avfallssekker. Alle oppgitte priser er eks. mva, frakt og montering. Vi er et selskap som tilbyr maskiner for kjøp / leie, varer, tjenester og service.
Kontakt oss gjerne for mer informasjon. Vi holder til i Tønsberg.

Narverødveien 40, 3113 Tønsberg

Annonseinformasjon

FINN-kode 157442343
Sist endret 26. sep. 2019 09:19

Rapporter annonse