Video

Presto mobile komprimatorer PHR-PSR

Til salgs
Komprimator for våtavfall, selvrensende maskin. Ekstra forsegling hindrer lekkasje. Mange tilpansinger er tilgjengelig.

Komprimator med selvrensende pendel
Avfall som inneholder væsker og avfall som produserer ubehagelig lukt håndteres enkelt med denne selvrensende komprimatoren. Ekstra forsegling betyr at komprimatoren ikke lekker.

Krever minimal rengjøring
Presseplaten er selvrensende, noe som betyr at svært lite rengjøring er nødvendig. Tekniske deler er separert fra pressekammeret. Det sikrer bedre holdbarhet og god tilgjengelighet for service.

Modeller i serien

PHR
Krokkomprimator
Volum: 16-20 m3

PSR
Liftkomprimator
Volum: 8-10 m3

Maskinene er utstyrt med BRA-IN, les mer her https://www.bramidanpresto.no/produkter/bra-in-overvaakningssystem

Tilleggsutstyr

Veggmontert innkast muliggjør for fylling innendørs
Håndter avfallet du har innendørs mer effektivt med et innkast i veggen. Unngå å gå ut for å kvitte deg med avfall, når du kan gjøre det direkte gjennom innkastet veggen.

Tøm avfallsbeholderene dine enkelt med et integrert tømmesystem
Bruk et tømmesystem for å tømme en full avfallsbeholder i den selvrensende komprimatoren. Tømmesystemet kan være integrert eller beveglig. Passer de fleste avfallsbeholdere.

Ta kontakt for mer informasjon.

Kjøpe-leie

Komprimering, pappresse, ballepresse, ballpresse, emballasjepresse, plastpresse, Bramidanpresto, avfallshåndtering, sortering, plastpresse, komprimator, avfallskomprimator
Tilstand Ny

Generell info

Bramidan & Presto AS er spesialister innen kosteffektive løsninger for komprimering av avfall: ballepresser, kanalballepresser, mobile komprimatorer og stasjonære komprimatorer. I over 40 år har vi utviklet og produsert maskiner for komprimering av papp- og plastavfall, og annet resirkulerbart materiale. Vi tilbyr også sekkestativer og avfallssekker. Alle oppgitte priser er eks. mva, frakt og montering. Vi er et selskap som tilbyr maskiner for kjøp / leie, varer, tjenester og service.
Kontakt oss gjerne for mer informasjon. Vi holder til i Tønsberg.

Narverødveien 40, 3113 Tønsberg

Annonseinformasjon

FINN-kode 157441890
Sist endret 26. sep. 2019 09:16

Rapporter annonse