Video

Presto mobile komprimatorer HG-HGS-HA-HAN

Til salgs
Komprimator er en fleksibel avfallsløsning, når den er mobil. Maskinen er egnet for et bredt spekter av avfallstyper inkludert papp, plast og brennbart avfall.

Pressenhet og container kombinert i én
En fleksibel løsning som kan installeres mange ulike steder. Den krever ingen strukturelle endinger - kun tilkobling til passende strømforsyning. Hele enheten plukkes opp av lastebil for tømming.

Modeller i serien:

HG
Rull inn / rull ut container
Kort åpning for innkast
Volum: 16-24 m3

HGS
Rull inn / rull ut container
Lang åpning for innkast
Volum: 16-24 m3

HA
Rull inn / rull ut container
Lang åpning for innkast
Volum: 6-12 m3

HAN
Rull inn / rull ut container
Kort åpning for innkast
Volum: 6-12 m3

Alle maskinene er utstyrt med vår BRA-IN, les mer her https://www.bramidanpresto.no/produkter/bra-in-overvaakningssystem

Tilleggsutstyr

Fylling inne
Du kan koble innedørs avfallshåndtering direkte til komprimatoren som står ute. Bruk et vegginnkast som matkanal for avfallet ditt og fyll på gjennom veggen.

Legg til et tømmesystem for problemfri tømming av avfall
Løft og tøm avfallsbeholderne dine i komprimatoren. Tømmesystemet kommer i en integrert, stasjonær eller bevegelig versjon.

For mer informasjon, ta kontakt.

Kjøpe - leie

Komprimering, pappresse, ballepresse, ballpresse, emballasjepresse, plastpresse, Bramidanpresto, avfallshåndtering, sortering, plastpresse, komprimator, avfallskomprimator
Tilstand Ny

Generell info

Bramidan & Presto AS er spesialister innen kosteffektive løsninger for komprimering av avfall: ballepresser, kanalballepresser, mobile komprimatorer og stasjonære komprimatorer. I over 40 år har vi utviklet og produsert maskiner for komprimering av papp- og plastavfall, og annet resirkulerbart materiale. Vi tilbyr også sekkestativer og avfallssekker. Alle oppgitte priser er eks. mva, frakt og montering. Vi er et selskap som tilbyr maskiner for kjøp / leie, varer, tjenester og service.
Kontakt oss gjerne for mer informasjon. Vi holder til i Tønsberg.

Narverødveien 40, 3113 Tønsberg

Annonseinformasjon

FINN-kode 157441547
Sist endret 26. sep. 2019 09:18

Rapporter annonse