Garmin Fenix 6S Pro GPS Sportsklokke

Til salgs
5 999 kr
Garmin Fenix 6S Pro GPS klokke

Ny og forbedret utgave med flere funksjoner!

Den ultimate multisportsklokken med høydepunkter som rutbare, TopoActive Europe fargekart, håndleddpulsmåling, en musikkspiller med god lagringskapasitet, Garmin Pay og egene ski kart fra 2000 forskellige skisentere verden over.

Stilrent design, sterke resultater
Fenix 6S er en multisportklokke på 30,4mm som inkluderer det mest avanserte utvalget av trenings- og navigasjonsfunkjoner. Fenix 6S har et robust design og er av kvalitet som varer. Klokken er vanntett ned til 100 meter, og gir deg perfekt kombinasjon mellom trening og navigasjon.

Enestående lesbarhet
Garmin Chroma Display 1,2-tommers fargeskjerm med høy oppløsning og transflektiv teknologi, som gjør skjermen bedre i direkte sollys.

Pulsmåling på håndleddet
For å gi maksimal frihet leveres alle Fenix 6-modellene med Elevate-teknologi for pulsmåling på håndleddet, slik at du kan følge med på pulsen uten bruk av pulsbelte. Med den integrerte Elevate-sensoren på håndleddet, har du til enhver tid, kontroll på treningsintensiteten. Du kan spore daglige aktiviteter med 24/7-pulsovervåking for mer nøyaktig informasjon.

Utskiftbare klokkeremmer
Et utvalg av QuickFix-remmer i premium lær, metall, silikon og nylon gjør det enkelt å kombinere og matche stiler for alle slags idretter og aktiviteter. Du trenger ingen verktøy for å bytte. Bare bytt, klikk og gå.

Navigasjon
Hver Fenix 6S Pro viser deg veien ved å kombinere GPS/GLONASS/GALILEO-posisjonering, avanserte sensorer og velkjente Garmin-navigeringsfunksjoner som TracBack. For å gi mest mulig nøyaktig informasjon autokalibrerer enheten sensorene ved hjelp av GPS. Den innebygde høydemåleren gir høydedata slik at oppstigning og nedstigning kan overvåkes nøyaktig, mens termometeret og barometeret kan brukes til å forutse værendringer ved å vise kortsiktige tendenser i lufttrykket. Det elektroniske kompasset med tre akser hjelper deg med å holde retningen, enten du beveger deg eller ikke.

Løp Vertikalt
Fenix 6S Pro leveres med forhåndsinstallerte funksjoner som utgjør en stor forskjell i terrenget. Funksjonen for automatisk veksling mellom klatring og løping gir deg de riktige måledataene i ulike miljøer. Den sporer tempo og avstand når du løper i flatt terreng, og går automatisk over til akkumulert stigning og vertikal hastighet når du begynner på bakkene.

Smartvarsling
Med smartvarsling mottar du e-post, tekstmeldinger, anrop og andre varsler direkte på klokken. Fenix6S Pro mottar det trådløse signalet fra en kompatibel iPhone® eller Android-smarttelefon og varsler deg om at du har en ny melding.

Via Wi-Fi-nettverket kan klokken automatisk laste opp aktiviteter til Garmin Connect. Hvis du vil, kan Fenix6 holde familie og venner informert om posisjonen din når du er ute i skogen eller under et konkurranseløp ved hjelp av LiveTrack.

Spesifikasjoner:
Fysiske mål: 42,0 x 42,00 x 15,4mm
Skjermstørrelse: 30,4mm (1,2 tommer)
Skjermoppløsning: 240 X 240 piks
Vekt: 65g
Batteri: Oppladbart 300 mAh lithium
Batterilevetid: Opptil 25 - 50 timer med GPS aktivert
Innebygd minne: 32 GB
Veipunkter/favoritter/posisjoner: 1000
Ruter: 30
Sporlogg: 10 000 punkter og 100 lagrede spor

I esken:
Fenix 6S Pro klokke
USB lade-/-datakabel
Produktinformasjon/dokumentasjon
Tilstand Ny

Generell info

- Prisløfte på alle produkter
- Rask levering
- 30 dagers returrett

Les mer på www.bikeshop.no

Sandeveien 107A, 3185 Skoppum

Annonseinformasjon

FINN-kode 157372530
Sist endret 5. jan. 2021 15:10

Rapporter annonse