Garmin Fenix6X Pro Solar Ti GPS-Klokke til knallpris!

Til salgs
8 239 kr
Garmin Fenix6X Pro Solar Ti GPS Sportsklokke

- Integrert pulsmåler!

Beat Yesterday - Fenix 6X er en premium multisport-GPS-klokke med pulsmåling på håndleddet, avanserte treningsfunksjoner og utskiftbare remmer som passer like godt på jobb som på trening. Uansett hvilken sport du vil registrere, kan du bruke Fenix 6X, den har Musikkspiller, kartfunksjon og innebygde aktivitetsprofiler og avanserte ytelsesmålinger som gir deg bedre kontroll med effektiviteten i treningen din, pluss smartvarsler. Klokken kommer også med solsellepanel innebygget i kronen som hjelper til med å forlenge batterikapasiteten.

Stilrent design, sterke resultater
Fenix 6X er en kompakt 51 mm multisportsklokke i en størrelse optimalisert for ytelse. Fenix 6 har et tøft atletisk design og en overlegen kvalitetsfølelse, med EXO-antenne i rustfritt stål som ramme og bakside i smidd stål. Fenix 6X er vanntett ned til 100 meter.

Enestående lesbarhet
Garmin Chroma Display 1,4-tommers fargeskjerm med høy oppløsning og transflektiv teknologi, som gjør skjermen bedre i direkte sollys. Fenix6 Sapphire-versjonene har et ripebestandig safirglass i høy kvalitet.

Pulsmåling på håndleddet
For å gi maksimal frihet leveres alle Fenix 6X-modellene med Elevate-teknologi for pulsmåling på håndleddet, slik at du kan følge med på pulsen uten bruk av pulsbelte. Med den nye integrerte Elevate-sensoren på håndleddet, har du til enhver tid, kontroll på treningsintensiteten. Du kan spore daglige aktiviteter med 24/7-pulsovervåking for mer nøyaktig informasjon.

Utskiftbare klokkeremmer
Et utvalg av QuickFix-remmer i premium lær, metall, nylon eller silikon gjør det enkelt å kombinere og matche stiler for alle slags idretter og aktiviteter. Du trenger ingen verktøy for å bytte. Bare bytt, klikk og gå.

Navigasjon
Hver Fenix 6X viser deg veien på et kart på skjermen ved å kombinere GPS/GLONASS/GALILEO-posisjonering, avanserte sensorer og velkjente Garmin-navigeringsfunksjoner som TracBack. For å gi mest mulig nøyaktig informasjon autokalibrerer enheten sensorene ved hjelp av GPS. Den innebygde høydemåleren gir høydedata slik at oppstigning og nedstigning kan overvåkes nøyaktig, mens termometeret og barometeret kan brukes til å forutse værendringer ved å vise kortsiktige tendenser i lufttrykket. Det elektroniske kompasset med tre akser hjelper deg med å holde retningen, enten du beveger deg eller ikke.

Løp Vertikal
Fenix 6X leveres med forhåndsinstallerte funksjoner som utgjør en stor forskjell i terrenget. Funksjonen for automatisk veksling mellom klatring og løping gir deg de riktige måledataene i ulike miljøer. Den sporer tempo og avstand når du løper i flatt terreng, og går automatisk over til akkumulert stigning og vertikal hastighet når du begynner på bakkene. For ultraløpere har Fenix 6 en spesialmodus som lar deg utvide sporingen for å komme mye lenger med opptil 70 timer.

Smartvarsling
Med smartvarsling mottar du e-post, tekstmeldinger, anrop og andre varsler direkte på klokken. Fenix6 mottar det trådløse signalet fra en kompatibel iPhone® eller Android-smarttelefon og varsler deg om at du har en ny melding.

Via Wi-Fi-nettverket kan klokken automatisk laste opp aktiviteter til Garmin Connect. Hvis du vil, kan Fenix6 holde familie og venner informert om posisjonen din når du er ute i skogen eller under et konkurranseløp ved hjelp av LiveTrack.

Spesifikasjoner:
Fysiske mål: 51,0 x 51,0 x 17mm
Skjermstørrelse: 1,4 tommer
Skjermoppløsning: 280 X 280 piks
Vekt: 89g
Batteri: Oppladbart
Batterilevetid: Opptil 120 timer
Innebygd minne: 32GB
Solselle lading

I esken:
Fenix6 klokke
USB lade-/-datakabel
Produktinformasjon/dokumentasjon
Tilstand Ny

Generell info

- Prisløfte på alle produkter
- Rask levering
- 30 dagers returrett

Les mer på www.bikeshop.no

Sandeveien 107A, 3185 Skoppum

Annonseinformasjon

FINN-kode 157371277
Sist endret 5. jan. 2021 15:07

Rapporter annonse