MARISTA INDUKSJONSPLATE 2000 W MED TOUCH SCREEN

Til salgs
798 kr
MARISTA DESIGN INDUKSJONSPLATE MED BERØRINGSSKJERM

Førpris 1098,-

Induksjon er den raskeste måten å koke på, og her kan vi tilby iduksjon som en singel, men stor kokeplate på 23 cm. Denne er helt perfekt som et ekstra kokested på kjøkkenet, på hybel, hytte eller kanskje til krabbekoking i sjøbua.

Induksjon er det sikreste og mest energieffektive kokesystemet som er på markedet. Med vår induksjonstopp får du i tillegg et system som er like hurtig og lett å regulere som gass. På grunn av lav overflatetemperatur på koketoppen (i overkant av 100 grader) unngår man at overkok brenner seg fast i toppen. Det gjør at den er mye lettere å holde ren enn vanlige keramiske topper.

Brannsikkert
Med induksjon skapes varmen direkte i kokekaret, på grunn av magnetisme. Uten kokekar blir det ingen varme. Derfor er det ikke så farlig å glemme å skru av en kokeplate.
Det er heller ingen grunn til at julens smultgryter skal ta fyr. Med induksjon kan du stille inn varmen så nøyaktig at fettet ikke kommer over 350 grader, som er antennelsestemperaturen.

NB: Husk at induksjonstopper krever gryter og panner med et magnetisk felt i bunnen. Aluminiumsgryter virker ikke på induksjonstopper. Du sjekker dine gryter med en magnet, dersom magneten festes i bunnen er grytene klar til bruk på induksjontopp.

Produktinfo Induksjonstopp

Farge: Stål og keramikk
1 kokeplate, diameter 20 cm
10 temperaturinnstillinger fra 60•-240• grader.
Tidsinnstilling på timer: 5 - 180 minutter.
Touch control
Gummiføtter
Glasskeramisk platetopp.
Wattstyrke: 2000 W

Produktmål: (B x D x H) 30 x 35 x 6 cm
Merke Annet
Type Induksjon
Tilstand Ny

Generell info

www.engrosservice.no

1599 Moss

Annonseinformasjon

FINN-kode 15514543
Sist endret 4. sep. 2019 11:15

Rapporter annonse