Video

En av norges mest solgte massasjestol! Lagertømming! 30% rabatt før: 15999kr

Til salgs
10 999 kr
Det er ofte vanskelig og velge rett massasjestol det er et bredt utvalg av priser, merker og funksjoner. Det kan derfor virke vanskelig og gjøre en god avgjørelse. Derfor anbefales og lese annonsen eller ringe for ytterlig informasjon. (46565656)

Funksjoner på denne modellen:

Massasje program, eller teknikker:
- Kneading, knø massasje
- Tap, eller trykk massasje
- Shiatsu, dette betyr fingerpress massasje. En japansk massasje teknikk. Stolen er designet rundt forskjellige trykkpunkter i lymfesystemet og muskulære trykkpunkter.
- Svensk massasje, dette er en dypere og roligere massasje type. Man har mer utbytte av denne typen men den kjennes også bedre. Den treffer dypt i muskulaturen. Har man muskelknuter kan det være ubehagelig og vondt. Men det er nødvendig for og massere ut disse og få et velbehag etter behandling.
- 4D menneske simulerings massasje. Her vil systemet ha forskjellige blandinger av funksjoner for og mime en massasje av mennesker. Stolen tilpasser automatisk trykk og gjør målinger på press.
-Vektløshet
-Bluetooth høyttaler med automatisk tilkobling mot telefon. Da kan du nyte dine favoritt lydbøker eller musikk direkte på fra høyttalere plassert på stolen.
- Hjul for lettere flytting
- Europa størrelse og tilpassing av bredde og høyde
- Varmefunksjon i rygg/sete
- Justering på styrke og hastighet
- Body stretch, simulerer en strekk som i thaimassasje
- Vektløshet, det er en funksjon som strekker stolen helt rett posisjon slik at du føles vektløs. Veldig behagelig

Vi har solgt modeller fra samme produsent siden 2017, av alle disse har vi ikke hatt en eneste reklamasjon enda. Vi er stolte av kvaliteten vi tilbyr spesielt til i denne prisklassen.

Den er solid bygd og topp driftskvalitet. Den har testes før sending og det er driftslogg på alle stolene som beskriver testingen og sjekkliste på at alt er ok.

Driftkvalitet:
<
For og få best mulig kvalitet har vi valgt en produsent som produserer et solid antall produkter med relativt lik teknologi. Det er den 3 største fabrikken i verden. Dem har også veldig lav prosent som er feil under 0.5%

Fabrikken har også gode vilkår for bytting og reservedeler. Mye er skreddersydd for og kunne bytte moduler eller fjernkontroll eller lignende om noe skal ryke. Om det er før eller etter garanti er dette fortsatt viktig. Jeg har et lager med deler, og reserve om evt det er en fabrikk feil.


Kan betales med faktura eller vipps.

Ved interesse kan jeg sende video av stolen mens den er i drift trykke på funksjoner osv. Den kan også prøves både i Oslo og Trondheim. Og sendes over hele Norge :)

Film av stol: https://www.youtube.com/watch?v=ZAS_XZm4iTk&t=15s

Bare send SMS til 46 56 56 56 så kommer jeg tilbake til deg så fort som mulig. Bare skriv det handler om massasjestol!

Praktiske forhold: Stolen har rullehjul, den er enkel og bære eller plassere i stue eller massasjerom. Den tar ikke mer plass en en normal recliner. Den veier 65kg. Og mål på esken er : 100cm x 115xm x 72. Kommer enkelt inn en 80cm dør.

Film er av lignende modell med annen farge men ellers lik>
Tilstand Ny

Generell info

Jeg kan nåes hele døgnet 7 dager i uken på 46 56 56 56 eller på mariujorg@gmail.com
Send sms også ringer jeg opp ved første anledning :)
Jeg kan gjerne ta et prat med deg rundt modeller, priser og byggemåte om det er noe som er ukart.

https://www.youtube.com/watch?v=ZAS_XZm4iTk&t=15s

strandveien 100, 7067 Trondheim

Jørgensen Import & Eksport AS

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 153116743
Sist endret 11. mai 2021 12:56

Rapporter annonse