INAKTIV

Nydelige Akela fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Hils på Akela. En nydelig frøken med en fantastisk personlighet. Navnet er etter lederulven i Jungelboken, dessverre lever hun ikke helt opp til tittelen. Akela er en skeptisk type som helst liker seg i en mindre flokk. Hun blir bøllet en del med av de andre kattene i fosterhjem, men trives godt med de eldre som går ute sammen med henne. Akela er en super jeger, litt for god i forhold til hva fostermor liker og kommer ofte hjem med gaver.

En mer kosete frøken skal en lete lenge etter. Selv om hun er skeptisk til fremmede så er hun den største kosegrisen når hun får alle oppmerksomheten for seg selv! Får rett og slett ikke nok, og ligger gjerne i fanget eller ved siden av om hun får muligheten. Hun er ikke den som kommer for å hilse på fremmede, men om du vil gi henne muligheten kommer hun til å bli din beste venn. Løfting er ikke det kjekkeste, men det er noe som jobbes med hele tiden, og blir bare bedre og bedre.

Akela kom inn sammen med 4 kattunger og måtte tidlig vokse opp. Nå er det endelig hennes tur til å være i sentrum, så nå har hun sin egen kattungeperiode. Elsker å leke og er gjerne opp og ned, frem og tilbake.

Kunne du være interessert i å møte Akela eller vite mer om henne så ta gjerne kontakt. Hun er så klar for å endelig starte resten av sitt liv i sin for-alltid familie.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Voksne katter anbefales å holdes inne i minst 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4323 Sandnes

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 151686029
Sist endret 27. des. 2020 10:56

Rapporter annonse