40% rabatt: Orbea Ordu - tempo - triatlon. høyprofil karbonhjul

Til salgs
26 990 kr
Tilbud hele 40% rabatt på Orbea Ordu temposykkel - kun 26990kr med Unaas 80mm høyprofil hjulsett (clincher eller tubular) (Pris med treningshjul 21490kr)

Har du hårete mål for sesongen? Har du kanskje fått billett til Norseman eller andre triathlon? Nå er sjansen til å gjøre et kupp på ny sykkel for neste sesong - vær tidlig ute for å tilpasset sykkelen og bruke vintersesongen på å venne deg til sykkelen.

Sykkelen er tilgjengelig i størrelse XS, S og M.

Ordu er Orbea sin raskeste serie sykler. De er bygget på en lett og stabil karbonramme med utvendige bremser - for å sikre god bremsekraft. Orbea benytter kun kvalitets-komponenter fra Prologo på sadel til Profile design på styre/stem løsning. Dette sikrer gode justeringsmuligheter og god kvalitet på de lette komponentene. Sykkelen er satt opp med Shimano girgruppe - vi kan tilpasse utveksling og stem-lengde etter ønske. Ved sykkeltilpassing gjør vi dette uten ekstra kostnad. Sykkelen har også feste for bentoboks på ramme.

--> NB1!: Vi tilbyr profesjonell sykkeltilpassing. Ved kjøp av sykkel gir vi 50% rabatt på dette.

--> NB2!: Modellen med nye Shimano 105 girgruppe - Nå kun 21999kr med standard hjul.

--> NB2!: Sykkelen kan også oppgraderes til Ultegra Di2, og eller platehjul med trispoke. Pris med Ultegra Di2 er 43900kr.
Sykkeltype Landevei
Tilstand Ny

Generell info

BMC i Norge: Vi garanterer å være verdens rimeligste forhandler av hi-end sykkelmerkene Orbea, BMC og av Unaas hjulsett.

Modellen som annonsert over kan sees å vår butikk i Oslo. Vi holder åpent alle hverdager mellom 14:00 - 18:00. NB! Vi rekker dessverre ikke å besvare telefonsamtaler, derfor setter vi pris på om du kontakter oss pr e-post.

Marstrandgata 14, 0566 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 151446775
Sist endret 2. nov. 2020 16:37

Rapporter annonse