Video

Moring til fortøying av båter og brygger

Til salgs
VI TILBYR MORINGER M/RIKTIG TILBEHØR I ALLE STØRRELSER

West System Norge AS tilbyr et bredt sortiment av marine produkter innen moringer, fortøyningsbøyer, moringstau, moringskauser, sjakler, wireklemmer, trinser med mer.
se: www.westsystem.no

Vi skreddersyr den moringen og fortøyningen som passer best til din båt.

Hvis du ikke har anledning til å komme til vår butikk, sender vi varene hjem til deg.

Vi setter sammen de produktene som du trenger for å lage en god, sikker og trygg fortøyning.

OM MORINGER
Vi leverer moringer i følgende størrelser:
6 kg
12 kg
25 kg
40 kg
75 kg

Det vi trenger å vite for å sette sammen din fortøyningspakke er følgende:

Båtens størrelse og tyngde
Hvordan er bunnforholdene der moringen skal ligge?
Er det sand, mudder, stein eller fjell på havbunnen?
Varierer bunnforholdene mye?
Hvor dypt er det der moringen skal legges ut?
Er havbunnen jevnt like dyp i det området der moringen skal ligge, eller er det kløfter, stup og skråninger?
Hvor langt er det til land eller andre båter fra der bøya skal ligge?
Hvordan er vind- og strømforholdene der båten skal ligge?
Skal dette være en permanent moring som skal ligge ute flere år eller skal den ligge ute kun en sesong?


Moringene er spesiallaget for sitt formål og brukes til å feste fortøyningsbøyer og brygger til havbunnen. De er konstruert på en slik måte at de graver seg ned i havbunnen (hvis den tillater det) og holder bøya på vannoverflaten fast i riktig posisjon.

Se bilder og legg merke til mothakene (finnene) på moringen. Disse er korrekt dimensjonert og står i optimalt riktig vinkel for å gi moringen et maksimalt godt feste til havbunnen.

Når moringslinen eller kjettingen blir utsatt for drakrefter, vil gripetennene på moringen grave seg ned i sjøbunnen. Ved ytterligere belastning og sjøgang vil den fortsette å grave seg ned i bunnen. Moringstauet (eller kjettingen) festes til bøylen som er sveiset fast i moringen.

ENKLE Å LEGGE UT
Moringen er enkel å legge ut, og dette kan enkelt gjøres fra liten båt eller jolle.
Du kan spare mange tusen kroner på å legge ut moringer selv i forbindelse med bryggeanlegg og båtfortøyninger. Dette er heller ikke så vanskelig og komplisert som mange tror.

MORINGSTAU
Vi fører det beste moringstauet på markedet. Dette er liner som er gjennomprøvd over år og som har langt flere fordeler enn kjetting. Moringstau koster ca. det samme som kjetting.
Det finnes mange ulike typer fortøyningsbøyer på markedet. Vi fører flere ulike kvaliteter. Som regel får man hva man betaler for, men i vår butikk har vi konsekvent valgt å selge bøyer i god kvalitet, men til riktige priser. Våre fagfolk vil alltid kunne hjelpe deg til å finne ut hvilken bøye og hva slags fortøyningsutstyr som du vil være mest tjent med.

IKKE SÅ TUNGE OG VANSKELIGE Å FRAKTE SOM DU TROR
Når man tenker på en moring, så tenker mange på oljefat fylt med sement, gamle maskiner eller svære jernkonstruksjoner. Slik trenger det ikke å være og slik skal det heller ikke være.
Det er ikke bare vekten i seg selv som sier noe om hvor god og funksjonell en moring er. Like mye som vekten er det moringens fasong og utforming som er viktig.

Våre moringer er spesialkonstruert for å holde lav vekt og samtidig være best mulig til sitt formål.

Moringene som vi leverer er ikke vanskelig å flytte på og frakte med seg. Fordi de er sirkelrunde er de enkle å trille. En person triller og forflytter en moring uten problemer hvis underlaget tillater det. Hvis man derimot skal ha moringen opp i bilen eller i båten, bør man være 2 mann for å løfte.

GJØR DET PÅ RIKTIG MÅTE MED EN GANG
Når man skal legge ut moring og fortøyningsbøye, er det viktig å gjøre dette på riktig måte. Vi har levert fortøyningsutstyr i over 15 år, og har opparbeidet oss mye erfaring og kunnskap som våre kunder nyter godt av. Vi har gode forbindelser og avtaler med mange leverandører, og kan derfor levere kvalitetsprodukter til riktige priser.
Husk, har du slurvet med fortøyningene, kan du risikere å få avkorting i forsikringssummen.

SNAKK MED VÅRE FAGFOLK
Hos oss arbeider det voksne fagfolk som har mange års erfaring med båt. Du er alltid velkommen til å snakke med en av oss. Vi vil veilede deg og hjelpe deg til å velge den beste båten for ditt formål.

FRAKT OG TRANSPORT HJEM TIL DEG
Vi sender moringer med tilbehør trygt og raskt til hele landet. Vi har inngått gunstige fraktavtaler og leverer til alle landsdeler hver eneste dag, hele året. Etter bestilling vil du motta båten etter få dager. Hvis du vil ordne frakten selv er dette ikke noe problem. Vi tilpasser oss dine ønsker.
Tilstand Ny

Generell info

Vi har en stor utstilling av båter, båtmotorer, kajakker, kanoer, SUP-brett og fiskekajakker i vår butikk på Alnabru i Oslo!

Vi fører: Honda, Suzuki, Tohatsu, Terhi, Linder, Suvi, River, Hasle, Grand, West, AQ, Zodiac, Honwave, Suzumar, AluMarine, Torqeedo, Minn Kota, Pram, Boreal Design, Vega Designs, Riot, Advanced Elements, Gumotex, Kokopelli Packraft, Sportspal, Linder, Ally, Old Town, Native, Aqua Marina, Pure, 1852, Ocean med flere.

Vi har alt av ekstrautstyr til kajakk, kano, SUP og alle typer båter!
Vi fører over 18.000 produkter i vår nettbutikk!
Vi sender varer til hele Norge fra vår butikk og lager på Alnabru i Oslo!

SE VÅR NETTBUTIKK
www.westsystem.no

ELLER TA TUREN INNOM VÅR BUTIKK PÅ ALNABRU I OSLO
Strømsveien 230, 0668 Oslo.
Man - Fre: 09:00-16:30
Lørdag: 10:00 - 14:00


FINANSIERING OG BETALINGSUTSETTELSE
Hvis du ønsker det, skaffer vi deg prisgunstig finansiering og rentefri betalingsutsettelse. Det er billigere enn du tror å utsette betalingen
Vi tilbyr også gunstig delbetaling over 36 mnd. Du kan når som helst innfri hele beløpet dersom du ønsker det.

TA KONTAKT MED OSS, DET LØNNER SEG!
Epost: firmapost@westsystem.no
Følg oss på Facebook og Instagram

Mvh
West System Norge AS

Strømsveien 230, 0668 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 150864307
Sist endret 29. nov. 2022 07:39

Rapporter annonse