*SALG* BEITEPUSSER FRA DANSKE TEXAS MULTI CUT 610 - DRIFT - PRIS M/MVA

Til salgs
9 990 kr
VI SENDER I HELE NORGE - RIMELIG FRAKT - BESTILL ENKELT I NETTBUTIKK

Pris inkludert moms!

Flyttesalg! Vi flytter butikken og reduserer lager! Gjør et kupp - begrenset antall tilgjengelig!

Du bestiller enkelt via linken i annonsen og velger faktura som betalingsmåte. På denne måten får du reservert maskin og betaler ingenting før du har fått maskinen levert!

PRIS INKLUDERT MOMS!

Kraftig selvgående beitepusser fra Danske Texas Garden.

Her har du en maskin som bruker kraftig hardmetall rotorkniv for å ta unna småkratt, enger, gress og tuer. Maskinen er utstyrt med en kraftig 6,5hk bensinmotor og hastighetsjustering med flere valg. Hastighet og klipping reguleres enkelt fra håndtak oppe på styret og er lett tilgjengelig.

Styrehjul foran kan heves for å øke klippehøyden eller for å ta unna for ujevnheter i bakken. Det er også en sentral høydejustering for hjulene bak på klippepannen. Utstyrt med kraftige hjul slik at bruk i bakker og ulendt terreng ikke er noen hindring. Gjenlater et flott klipperesultat uavhengig av helning og underlag.


Produsent Texas
Motor type Bensindrevet, 4-taktsmotor
Uteffekt 3600 W
Sylindervolum 196 cm³
Motorprodusent Loncin
Klippebredde 61 cm
Klippehøyde 25-75 mm
Rammemateriale Stål
Gresskjøtsystem Sideutladning
Selvgående Ja
Tilstand Ny

Generell info

Vi tar i mot henvendelser per telefon mellom kl 09-18. Øvrige henvendelser sendes per e-post og vi besvarer så raskt vi kan. Stort sett innen et par timer.

Kom innom vår nye butikk i Ivar Lykkes Veg 8, på Tiller i Trondheim og se vårt flotte utvalg av ATV, bil-/fritidsprodukter, tilhengere, hagemaskiner, småmaskiner og kjøretøy til skog og fritid. Vi leverer kvalitetsvarer til markedets beste pris. Vårt motto er å sørge for fornøyde kunder - og vi yter maksimal service!

Vår nettbutikk melhusmotor.no er åpen 24/7 og her kan du søke informasjon og handle døgnet rundt. Vi har samme pris på nett og i butikk, og du kan derfor føle deg trygg på at alle varer er oppdatert til en hver tid. I tillegg kan du her handle med markedets beste betalingsløsninger fra bla. Klarna og PayPal. Vi tilbyr rask levering og lave faste fraktpriser.

Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk eget serviceverksted for våre produkter. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at dine varer får riktig service og at du får hjelp når noe oppstår.

FINANS - RENTEFRI DELBETALING - LEASING - BETALINGSUTSETTELSE

VI TAR INNBYTTE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER. VI TAR INNBYTTE AV:
MC - MOPED - SCOOTER - ATV - BÅT - CARAVAN - SMÅMASKINER

Ta kontakt for et godt tilbud!!

STORT UTVALG PRODUKTER TIL GODE PRISER!

Ta kontakt for spørsmål - vi er her for å hjelpe!

TRONDHEIM, 4130 Hjelmeland

Annonseinformasjon

FINN-kode 149214629
Sist endret 28. mar. 2021 23:34

Rapporter annonse