DAB-adapter AutoDAB Go *Best på Camping, Bobil og Fritid*

Til salgs
1 895 kr
Det tradisjonelle FM-radionettet slukkes i 2017. Hvis du har en FM-radio vil du derfor ikke motta radiosendinger lenger, men her er løsningen! AutoDAB Go er en universal DAB-adapter som oppgraderer din eksisterende FM-radio til å motta DAB og DAB+ digital radio.

Adapteren er meget kompakt og den har et brukervennlig 2,4” display. Den har også Bluetooth så du kan spille av musikk trådløst eller snakke i mobilen på handsfree. DAB har et stort utvalg av radiostasjoner og gir en bedre lydkvalitet enn FM-radioen. Automatisk søk gjør det enkelt å søke etter din favoritt-radiokanal og du kan lagre flere favorittstasjoner. I displayet får du rullende tekstinformasjon, f.eks. navn på radioprogram, artist, tittel på sangen som spilles osv. Det er flere innstillinger som farger, handsfree, språk etc.

Den er meget brukervennlig, og styres enkelt med knapper og en roterende bryter. Enkel montering, og det følger med sugekopp så adapteren kan festes på dashbordet.
Dette medfølger:
AutoDAB Go
Strømkabel
3,5mm auxkabel
DAB+ antenne til montering i frontruten
Sugekopp
12V sigarettenner med to USB utganger

Varenummer: 250184
Tilstand Ny

Generell info

Klikk på vår logo øverst i høyre hjørne for å gå direkte til vår nettbutikk.

Vi tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling både for bedrifter og private. Alle priser oppgitt ink.mva. Prisendringer kan forekomme, ta kontakt med oss dersom prisen ikke stemmer overrens med annonsen.

Alle annonser som er merket med **KAMPANJE **, salg eller tilbud er kun gyldig i en viss periode. Hvis avvik mellom annonse og pris i nettbutikk er det alltid nettbutikkens priser som er gjeldene. Det kan forekomme at annonser blir liggende lengre en kampanjeperioden. Sjekk derfor kpn.no for riktig pris.

Kundesenter:
TLF: 4000 4474 - kundeservice@kpn.no
Åpningstid: 10:00-16:00

Nesbruveien 75, 1394 Nesbru

Annonseinformasjon

FINN-kode 149178672
Sist endret 12. feb. 2021 10:42

Rapporter annonse