Fostermors lille hjelper Åke fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 600 kr
Fostermors lille hjelper er nå endelig klar for sitt nye hjem.
Onkel Åke er en katt med et stort hjerte for andre katter og skal dermed få komme i et hjem med minst en katt fra før. Han er et unikum når det kommer til sosiale antenner og kattespråk og har vært til stor hjelp for fostermor ved inntak av nye katter som trenger det lille ekstra. Han leker, koser og steller med alle kattene i huset, det er ikke så nøye om de vil eller ikke. Han er aldri slem, men er sånn passe snikete slik at de andre kattene før eller siden gir opp all motstand. Det pusses, gnikkes og koses over en lav sko og Onkel Åke er aldri fornøyd før alle sammen maler og av og til sikler. Kos er rett og slett livet for Onkel Åke.

Onkel Åke har en hard fortid som han er noe preget av i sosialt samvær med mennesker. Han er nemlig født og oppvokst i en koloni. Dette er ikke en god start for en liten og tildels usikker pus, men Onkel Åke har kjempet seg gjennom sin usikkerhet og tar gjerne i mot kos fra fostermor. Aller best er det om fostermor sin egen pus er rett ved siden av som moralsk støtte. Han er ellers en rolig og fin gutt som ELSKER lek. Når fostermor finner frem pinnen med tråd og fjær tipper det litt over for ham. Da hyler han av glede og leker til han mister pusten. Særdeles stilig er det å se når han hopper rett opp i luften og slenger seg etter fjæren. Det er da man skjønner hvor elegante katter kan være. Kraft og eleganse pakket inn i en liten kropp. De andre kattene byr han gjerne opp til lek og sisten med minstepus i huset er en favoritt.

Han er renslig, velstelt og holder orden på seg selv. Livet i kolonien har satt sine spor med tanke på matinntak og han blir fort fet dersom man ikke passer på. Mat har tross alt vært mangelvare og er neppe noe han kommer til å glemme med det første.

Utelivet har han ikke bedt om eller ønsket etter det fostermor kan se og om du har flere katter vil nok Onkel Åke trives som innekatt. Han liker særdeles godt å ligge foran ovnen når det fyres for alle penga. Da ligger han strekk ut og bare nyter. Vinduet er også en yndet plass, særlig om det flyr fugler forbi. Da synges det og halen går.

Så om du har plass til en litt engstelig pus som gjerne er din katt sin beste venn syns jeg du skal sende DNNJ en mail. Du er hjertelig velkommen på besøk!

Onkel Åke er født 15.09.2019.

Denne flotte pusen ønsker seg trygge utemuligheter i sitt nye hjem. Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du ikke bor på Jæren, kan du gjerne kontakte din nærmeste lokalavdeling: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4365 Nærbø

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 149147108
Sist endret 25. feb. 2021 23:33

Rapporter annonse