Video

Sjarmerende Modig fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 800 kr
Hei hei, jeg heter Modig. Vet ikke helt hvorfor jeg skal si det, fordi fostermor kaller meg jo for Momo, og det er jo det navnet jeg kjenner og reagerer på. Fostermor roper og lokker meg jo alltid: Momo, kom og lek .

Ja, jeg har nemlig veldig mye energi i meg, er jo tross alt fortsatt en del kattunge i meg, hehe, og trenger en del bevegelse. Jeg elsker å hoppe etter fjærleker og pinneleker og lekeballer – ja, egentlig alt, skjønner du. Og kjekkest er jo hvis jeg har noen som leker med meg. Fostermor er kjempeflink å leke og så sier hun at det er så gøy å se meg leke. Jeg hopper og spretter og har det bare så kjekt.

Jeg leker også med de to voksne hunnkattene her. Eller jeg må vel si, at jeg prøver å leke med dem. De er nemlig ikke så gira alltid og de holder aldri like lenge ut som meg. Når vi leker sisten er jeg alltid den som bare skal ha én runde til, og så blir disse kattedamene sur på meg og hun eldste freser til og med og setter meg på plass. Men jeg er jo en høflig ungdom så jeg er ikke frekke mot dem.

Noe annet jeg er glad i er kos. Når fostermor kommer hjem fra jobb, så er jeg der med engang og maler lavt men bestemt og stryker meg inntil hennes hånd og ansikt. Jeg kan kose lenge og fostermor sier at jeg har bare den mykeste pelsen ?. Jeg kysser henne innimellom med nesen også.
Jeg har jo en fortid fra gata, og nye mennesker er litt skummelt, så jeg trenger nok bittelitt tålmodighet i begynnelsen. Men jeg er jo super-nysgjerrig, må du vite og selv om jeg gjemmer meg litt når noe er skummelt, så tar det jo ikke lang tid før jeg må utforske. Og et godt tips – jeg eeeeelsker våtfôr. Så jeg er lett å bestikke.

Så jeg ser egentlig etter en familie som kan gi meg god tid og tålmodighet. Min familie skal helst ikke har små barn siden jeg kan være litt skvetten. Men litt større, kattevante barn er nok helt i orden. Og så MÅ det bli våtfôr ofte i min for-alltid familie – her får jeg det kun i helgen, og det er jo skandale.

Fostermor sier at du kan gjerne komme på besøk hvis du synes vi passer sammen. Så – er du interessert?
Send en epost til nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no

Modig er antatt født 19.10.20

Denne katten er FIV-positiv. FIV-positive katter har et svekket immunforsvar, og skal for sin egen sikkerhet holdes som innekatter for å unngå skade og sykdom, i tillegg til å forebygge eventuell smitte.

Det finnes dessverre ingen behandling mot FIV, men en sunn og frisk katt kan leve lenge med FIV. FIV-katter trenger det samme som alle andre katter: en god ernæring og en stabil, stressfri hverdag for å leve et like langt og godt liv som andre katter. Det er et krav at de som velger å adoptere en FIV-positiv katt holder den innendørs. Dette for dens egen og andre katters sikkerhet. FIV er smittsomt til andre katter via blodoverføring. En positiv katt må derfor heller ikke bo sammen med katter som ikke er FIV-positive for å unngå eventuell smitte.
Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du ikke bor på Jæren, kan du gjerne kontakte din nærmeste lokalavdeling: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4009 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 148538981
Sist endret 26. jun. 2021 20:42

Rapporter annonse