Romaskin inSPORTline Yukona *KANONPRIS*

Til salgs
4 499 kr
Ro Maskin inSPORTline Yukona
Romaskinen inSPORTline Yukona er en elektronisk styrt romaskin med en rekke funksjonelle og sikkerhetsfunksjoner. Du kan bruke det elektroniske kontrollpanelet til å justere motstanden. Som et resultat kan du gjøre fullt bruk av HRC-programmet som automatisk justerer motstanden mot optimal hjertefrekvens. Det gir deg i tillegg til effektiv trening, også en mer effektiv fettforbrenning (brystbeltet er inkludert). Dessuten har roboten inSportline Yukona et 2kg svinghjul, 16 motstandsmodus og et lett å vedlikeholde magnetbremsesystem. Du kan også sette pris på det komfortable, polstrede setet som er dekket med syntetisk skinn. Den lange, 118cm skinnen gjør romaskinen inSPORTline Yukona egnet selv for høyere brukere.

Robotmaskinen inSPORTline Yukona har en lettlest visning der du kan følge all viktig informasjon: Tid, distanse, kalorierforbruk, antall slag, slag per minutt og hjertefrekvens som måles gjennom brystbeltet (inkludert) . Du kan velge mellom så mange som 21 programmer: 15 forhåndsinnstilte programmer, 4 brukerprogrammer), HRC-program (trening basert på hjertefrekvens) og manuelt program. Alle de ovennevnte gjør romaskinen inSPORTline Yukona til et perfekt treningsapparat.

Nøkkelegenskaper:

Effektiv full kropps trening
Magnetisk bremsesystem av høy kvalitet
Lang skinne
Lett å bruke
Komfortabelt polstret sete
HRC-program: Denne maskinen kan øke eller redusere motstanden for å holde hjertefrekvensen i optimal hjertefrekvenssone
Datamaskinvisninger: tid, avstand, kalorier brent, antall slag, slag per minutt, hjertefrekvens.

Varenummer: ISL-16635-NO
Tilstand Ny

Generell info

Klikk på vår logo øverst i høyre hjørne for å gå direkte til vår nettbutikk.

Vi tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling både for bedrifter og private. Alle priser oppgitt ink.mva. Prisendringer kan forekomme, ta kontakt med oss dersom prisen ikke stemmer overrens med annonsen.

Alle annonser som er merket med **KAMPANJE **, salg eller tilbud er kun gyldig i en viss periode. Hvis avvik mellom annonse og pris i nettbutikk er det alltid nettbutikkens priser som er gjeldene. Det kan forekomme at annonser blir liggende lengre en kampanjeperioden. Sjekk derfor kpn.no for riktig pris.

Kundesenter:
TLF: 4000 4474 - kundeservice@kpn.no
Åpningstid: 10:00-16:00

Nesbruveien 75, 1394 Nesbru

Annonseinformasjon

FINN-kode 146997952
Sist endret 14. des. 2021 15:17

Rapporter annonse