Prisene alle snakker om!

Linda Lux 60 /80 /100 /120 cm - baderomsinnredning/baderomsmøbel/baderomsmøbler

Til salgs
7 990 kr
Linda Lux kan leveres i flere størrelser og farger. Avbildet modell er Linda Lux 80 cm grå.

Bredde: 800 mm
Dybde: 475 mm
Høyde: 500 mm

KOMPLETT MØBEL
For kun kroner 7990 får du:
- Hovedkabinett
- Servant i porselen
- Høyskap
- Speilskap

Mål høyskap
Bredde:330 mm
Dybde: 327 mm
Høyde: 1618 mm

Linda Luxury Baderomsmøbel kjennetegnes av sin geometriske og gjennomførte form, med stilrene metallhåndtak. Denne stilrene baderomsmøbelserien er tilgjengelig i forskjellige farger.
OBS! Møblet kommer ferdig montert!

Høyskap fås både høyre- og venstrevendt.
Tilstand Ny

Generell info

Sparmax AS er et heleid norsk selskap, etablert sommeren 2005 med avdelinger over hele Skandinavia. Vår butikk ligger på Østlandet i Hønefoss, bare 50 minutter fra Oslo.

Mange tar turen til Hønefoss for å handle i vår butikk. Opplev det store utvalget til landets beste priser.

Sparmax har vokst seg frem til å bli Norges største netthandel innen kapitalvarer til hjemmet, og satser på å være best på både pris og kvalitet innen baderomsprodukter, hagemøbler, seng & madrasser og velværeprodukter.

Vi har et bredt utvalgt innen baderomsprodukter og er markedsledende innen badekar, boblebad, steamdusj, dusjløsninger, baderomsmøbler, sofa og senger. Til hagen leverer vi hagemøbler i rotting, utendørs massasjebad fra den kjente amerkanske produsenten CalderaSpas, grillhytter og mye annet spennende. Vi satser stort på senger og madrasser og har en stor utstiling i vårt varehus i Hønefoss. Et gigantisk lager på over 12 000 m2 ligger rett ved siden av butikken. Mange tar med tilhenger og varebil slik at man får med seg varene hjem med en gang. Vi låner ut henger til dem som ønsker det, og sender mye varer med vår samarbeidspartner Bring for dem som ønsker varen levert hjem på døren.

Vi har salg, service og leveranse over hele landet, og omsetter i Norge og Sverige til sammen årlig for godt over 100 millioner norske kroner.

Suksessen kommer av en god infrastrukt med et daglig intens fokus på å presse prisene ned til landets laveste priser på kvalitetsprodukter. I tillegg til lave priser gir vi deg tryggheten med markedsledende 10 års materialgaranti. Gode garantier er noe vi jobber med i hele vårt sortiment.

Kombinasjonen mellom pris, kvalitet, og det faktum at det meste er lagerført til enhver tid gjør oss unike da du ikke trenger å vente på levering av ditt nye produkt.

Åpningstider, varehus Hønefoss:
Se hjemmeside www.sparmax.no

Verkstedveien 48, 3516 Hønefoss

Annonseinformasjon

FINN-kode 142828772
Sist endret 17. jan. 2021 15:58

Rapporter annonse