Skal du ut å fly med barnevogn? PramPack til leie

Til salgs
200 kr
Om PramPack:
"Barnevogner skades 14 ganger oftere enn annen bagasje under flytransport. PramPack er en spileforsterket og robust trillebag som beskytter barnevogner ved transport. Den patenterte korskonstruksjonen gjør at PramPack passer til alt fra store duovogner til små trehjulinger, samtidig som den er enkel og intuitiv å bruke. Bagens vegger er forsterket med spiler som stiver opp og gir solid beskyttelse av vognen. Spilene gjør at bagen fungerer som en kasse når den er strammet rundt vognen. Bagen har håndtak foran og hjul bak som gjør at man kan bruke den som en trillebag. Når den ikke er i bruk kan den rulles sammen og bli på størrelse med et liggeunderlag. Enkelt og greit.

PramPacken er godkjent av alle flyselskap. Skulle det mot formodning komme en skade på vognen er flyselskapet pliktig til å dekke dette, i motsetning til dersom vognen sendes i de vanlige "vognposene".

Stokke® PramPack transportbag passer til 99% av alle vanlige barnevogner, og til 30% av alle tvillingvogner. For oversikt over hvilke vogner PramPack passer til, se link: http://www.stokke.com/no-no/stroller/stokke-prampack/fits-almost-any-stroller.aspx.

Hvordan bruke PramPack:
http://www.stokke.com/no-no/stroller/stokke-prampack/how-to-use-stokke-prampack.aspx

For mere info:
http://www.stokke.com/no-no/stroller/stokke-prampack/protect-your-pram.aspx

Greit å vite:
http://www.norwegian.no/no/kundeservice/Reiseinformasjon/bagasje/bagasjehandtering/
http://www.sas.no/Alt-om-reisen/Bagasje/Spesialbagasje/#Barnevogn

Om skade/ansvar:
- Leietaker er ansvarlig for eventuelle skader på PramPack (leietager belastes selvfølgelig ikke for slitasje som følge av flyplasspersonalets behandling, og "vanlig slitasje" vil jeg regne med. Leietaker anbefales dog sterkt å følgee Stokkes vedlikeholds-/beskyttelsesråd: http://www.stokke.com/no-no/stroller/stokke-prampack/maintenance.aspx).
- Leietager er selv ansvarlig for å søke dekning for skade hos sitt flyselskap / reiseforsikring på lik linje med eventuelle skader på sin øvrige baggasje.

PramPack'en kan hentes i butikken vår i Kjøtteinsvegen 72, Stord.


Priser
4 dager: kr 200,-
8 dager: kr 250,-
15 dager: kr 300,-
22 dager: kr 350,-
22+ dager: Fra 400,- (pris etter avtale)
Tilstand Brukt

Generell info

Kontaktinfo
Tlf: 452 24 148
Epost: post@joh-ent.no

Åpningstider butikk:
Mandag-fredag 08-16

Alle priser er inkl. mva.

Kjøtteinsvegen 72, 5411 Stord

Annonseinformasjon

FINN-kode 142367361
Sist endret 12. mar. 2019 23:34

Rapporter annonse