Kraftblokk P220, teinehaler, linehaler, garnhaler m/ LITEN alum.skive m/2kilspor

Til salgs
14 200 kr
Kjøp kraftblokken hos den originale Kraftblokkforhandleren, som har drevet med dette siden 2006 og har både Deler & Tilbehør + 2 serviceverksted. Et på Karmøy og et på Vigra. Trykk på logo opp til høyre og se gjennom album og masse annen infp. Du kommer da til: www.kraftblokk.noDenne prisen på kr 14900 er blokk P220 levert med liten type Alum.skive m/2 kilspor. Forskjellen på stor og liten type er det ytre sporet. På den store typen har det større diameter, og bredden er fra 0-30 mm. Men det innerste kilsporet som har minst diameter og gir mest kraft, er likt på LITEN og STOR variant. Ellers er alt likt på tilleggsutstyr.
Les om det her:
https://kraftblokk.no/nettbutikk/18-trommel-amp-alum-skiver/

Vi har også utviklet presshjul og avangler / taustyrer til disse blokkene Se: FINN-kode: 79098942

Kopier denne linken inn i din browser: https://www.youtube.com/watch?v=8uelvGxD6II

Hobbyfisher P220! STADIG FORBEDRET BENSINDREVET KRAFTBLOKK.
HOBBYFISKERENS DRØM: Nå med ny forbedret lageroppheng på trommel og forbedret gir.

Blokken kan også kjøpes med svart garntrommel eller aluminiumskive m/2 kilspor, stor og liten type. 3 typer bommer å velge blant. For å se alle varianter, se i menyene på min hjemmeside under "Bommer".
https://kraftblokk.no/nettbutikk/11-bommer/

Jeg har solgt blokker for oppfinneren siden 2006, og har den erfaring og forståelse for hvordan dette virker, som en bør har for å kunne forhandle og veilede på en skikkelig måte.
Flere tusen fornøyde kunder, og du skal være trygg på at du får det nyeste som er på markedet, samt at vi har serviceverksted og delelager. Ettermarkedet er viktig. Fornøyde kunder er den beste reklame ;-)

Leveres med 4-takt Honda GX25.

Kraftblokken har regulerbar hastighet/trekkraft 0-220kg. Vekt 13-16 kg, alt etter hvilket utstyr som er påmontert. NORSK PATENT med 2 års garanti.Kan også brukes som transportabel vinsj i skogen eller bygningsindustrien. Leveres også med tau nokke (capstain). Mulighetene er mange.

Dette er en hobbyfiskers drøm.

Bom som ekstrautstyr: Kort, lang eller kombibom. Nå med solid hengeblokk.
Hvis du ønsker teinebom som er ekstrautstyr, koster den kr 1900 til blokk m/alum.skive m/2 kilspor. Du kan dra teiner med blokken slik den er, men fordelen med bommen, er at når en hiver en og en teine, kommer den så høyt opp i luften, at du kan svinge blokken inn med teinen hengendes i bommen. Den lange bommen løfter 75 cm over rekken og har max belastning 90 kg, pga kraft x arm, men det er jo nok på enkle teiner, i forhold til tyngden av hele lenker/setninger. Den korte bommen løfter 20 cm kortere enn den lange og løfter 55 cm over rekken, men den tåler 200 kg.
Kombibom:
Hvis du vil ha begge bom muligheter,både kort og lang, koster det kr 2400, til alum.skive m/2 kilspor. Den nederste delen er felles for begge, så da får du med kort og langt toppstykke.

Husk at ved bruk av bom, mister du kraft. Naturlovene er slik at for hver trinse tauet går via så mister du kraft.

Tilbakemeldinger jeg har fått på blokken er gode. Har levert ut mange hundre blokker pr år siden 2006. Eldre folk har sagt at de skulle til å selge båtene sine, fordi de ikke hadde helse lenger til å dra inn bruket. Etter at de fikk blokken, er de på sjøen som aldri før.
Konklusjonene er at blokken bidrar til at folk får bedre livskvalitet. Der er ikke laget så gode tabeletter, som å komme seg en tur på sjøen å få fiske :-)

Blokken veier bare 13-16 kg, alt etter hvilket utstyr som er påmontert, og løftes ut av festet sitt når den ikke er i bruk, derfor passer den på alle typer båter.
Du tror det ikke før du får se det, eller har prøvd den som en kunde sa :-)


Ta kontakt for mer informasjon. Har 3 forskjellige festeanordninger, vinkel, plan og spesialfeste, som jeg kan sende flere bilder av på mail, men du ser de også under bilder samt her:
https://kraftblokk.no/nettbutikk/8-festetyper/
Tilstand Ny

Generell info

Jeg sender med posten i hele landet og utlandet.

Jeg har etablert Garanti/Serviceverksted med delelager på både Karmøy og Vigra for mine kunder.

Bare ta kontakt om det skulle være noe, eller om du ønsker å prøvekjøre/teste denne! Ser frem til å høre fra deg!

Mvh
Harald

Avaldsnesveien 72, 4250 Kopervik

Annonseinformasjon

FINN-kode 140584837
Sist endret 28. feb. 2021 22:03

Rapporter annonse