Koseglade Bobbi fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord Jæren

Til salgs
1 500 kr
Søte Bobbi er en av disse kattene som folk ikke legger merke til. Og dermed har hun vært hos oss siden 2015. Dette er bare trist for Bobbi har så mye å by på om man bare ser forbi det litt sjenerte ytre. Man blir av og til lei seg når ingen ser syn på en voksen katt som kun trenger litt tid på å bli kjent. Hun er ikke en katt som henger i gardinene eller gjør så mye ut av seg, men mer en stille og rolig kosegris som gjerne er med på litt tafsing så lenge du kjenner din besøkelsestid.
Bobbi møter fostermor i døren hver dag etter jobb. Da prates det om stort og smått samt litt kjeft siden fostermor tross alt burde vite bedre enn å forsvinne! Hun er en sosial katt med mye på hjertet og setter pris på at du svarer henne. Om det så er med de teite lydene vi mennesker lager når vi prater til dyr. Bobbi er ikke kravstor!


Lek og fanteri er ikke hennes greie. Da setter hun mer pris på at du sprayer litt catnip et passende sted og så kan hun få ruse seg i fred. Alle vet jo at catnip gjør underverk for små damer! Etter dette hadde det vært fint om du satte deg i sofaen slik at hun kan få legge seg bak deg oppå sofaryggen. Der ligger hun med den største selvfølge og holder deg med selskap. Ingen skal si at Bobbi ikke deler ut kjærlighet!

Når det er leggetid gir hun tydelig beskjed. Det er viktig å holde på faste rutiner, syns Bobbi. Og når du så endelig legger deg er hun en selvfølge i sengen. Det finnes knapt noe bedre enn å få sove sammen med sitt favorittmenneske. Hun er stille og rolig, ingen natteherjing for denne damen.

Jeg skulle ønske flere fikk øynene opp for de "kjedelige" kattene. De som ikke skiller seg ut i mengden. De har gode kvaliteter og egenskaper de som alle andre katter, de bare vises ikke før man blir kjent. Derfor syns jeg du skal besøke Bobbi og gi henne en sjanse. Hun har ventet lenge og er mer enn klar for sitt for-alltid-hjem. Kanskje det er hos deg? Send i så fåll en mail til oss så får du selvsagt komme på besøk til fostermor og Bobbi. Du blir tatt imot med åpne armer!

Bobbi er antatt født 17.05.2015.

Denne flotte pusen ønsker seg trygge utemuligheter i sitt nye hjem. Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.
Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.
Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du ikke bor på Jæren, kan du gjerne kontakte din nærmeste lokalavdeling: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262

Kontonummer: 1503 41 20789

4049 Hafrsfjord

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 140170557
Sist endret 23. jun. 2021 23:35

Rapporter annonse