Januarsalg! Royale drivhus 14,5 kvm! Orkangaranti!

Til salgs
59 684 kr
Normalpris 79.579 kr, spar hele 19.895 kr ved bestilling før 31. januar!

Årets garantert beste tilbud på et kvalitetsdrivhus fra Hobbydrivhus!
Hele 25% rabatt på alle drivhus og lysthus samt gratis frakt levert hjem på døren!
Vi har normalt alle modeller på lager og kort leveringstid, vi leverer selvsagt helt hjem på døren til deg!

Du finner alle prisene og målene på de forskjellige modellene vi selger i nettbutikken vår, klikk på linken her:
https://www.hobbydrivhus.no

Vi har konstruert våre egne drivhus fra grunnen av for Norske værforhold helt siden starten i 2004, og gir orkangaranti på drivhus og lysthus i Deluxe og Royale serien!

Absolutt alle profiler i våre drivhus er spesiallaget for oss med tanke på lang levetid i det barske norske klimaet! Vi har kraftige rustfrie aluminiumsprofiler i tak og vegger, og alle drivhusplater festes med vårt selvutviklede unike festepatent med klemlister i aluminium som skrues fast i konstruksjonen med selvborrende rustfrie stålskruer, slik at platene sitter bom fast uansett vær og vind!

Dersom du velger glass i tak eller vegger kan du være trygg på at vi kun benytter sterkt herdet sikkerhetsglass, ikke billig 3mm drivhusglass. Vi benytter også sterke rustfrie stålskruer til alle sammenføyninger, i motsetning til svake aluminiumsskruer som knekker når du strammer for hardt.

Velg et kvalitetsdrivhus fra Hobbydrivhus du også! Vårt mål helt siden starten i 2004 har vært å lage Norges beste drivhus, og våre titusener av fornøyde kunder fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord er vår beste reklame!

Lagervare, kort leveringstid!

Prisen gjelder for Royale 14,5 kvm i blank aluminium, 1 sett doble dører, 10mm polykarbonat i tak og vegger, integrert sokkel.

Dette drivhuset kan også leveres med viktorianske spir i gammel engelsk stil på taket!

Dette drivhuset omfattes av vår værgaranti, og garanteres mot vindskader opp til orkan styrke! (33 sekundmeter/ 119 km/t) Se betingelser for værgarantien i informasjonsmenyen nederst på nettsiden.

Vår nye toppmodell! Kraftigere profiler, 192 cm sidehøyde og mulighet for flere døråpninger! Det perfekte drivhuset, eller kanskje din nye hagestue? Eller hvorfor ikke en kombinasjon?

Den store forskjellen på våre drivhus og andre drivhus på markedet, er at vi kun benytter kraftige aluminiumslister for å holde platene fast i drivhuset! De fleste andre produsenter benytter plastlister eller gummilister som klemmes ned over plateskjøtene som eneste platefestemiddel, vi benytter istedet aluminiumslister som legges over platene og skrues fast med batteridrill og selvborende rustfrie stålskruer! Etter 10 år med storm, sol, regn og snø vekselvis er aluminiumslistene fortsatt like gode som nye og holder fortsatt platene like fast! Det samme kan ikke sies om plast eller gummilister..

En annen stor forskjell er taksperre og veggstender profilene! Det vanligste på markedet er T-profiler, vi benytter kun UU-profiler på våre drivhus! En T-profil har som regel sorte plastlister som klemmer platene fast, og en ensom bærende aluminiumsprofil i midten. En UU-profil har 4 bærende profiler og kraftige buede aluminiumsklemlister som er skrudd fast i UU-profilen med selvborende rustfrie stålskruer. Legg spesielt merke til den enorme forskjellen i bærekraft på T-profilen og UU-profilen! UU-profilen har 4 bærende profiler + klemlisten, i stedet for bare 1 bærende profil som T-profilen har! Bare klemlisten vår alene er ofte sterkere enn selve vegg og takprofilen i mange konkurrenters drivhus!

Alle delene er merket med et eget nummer i pakken, og monteringsanvisningen er lettfattelig med tekst og bilder. Det finnes også en monteringsvideo som forklarer monteringen grundig, steg for steg. Du finner ikke mange drivhus på markedet med en så gjennomtenkt og kraftig konstruksjon som dette!

Royale drivhuset er bredere enn våre øvrige drivhus, hele 313 cm! Den ekstra bredden gjør at drivhuset føles svært romslig, og gjør det enkelt å dyrke i 3 rader. Dersom du benytter Royale som en hagestue har du god plass til å møblere som du vil.

Sidehøyde på 192 cm gir full ståhøyde helt ut i sidene, samtidig som det gjør at du selv kan velge plassering av de doble dørene. Du velger selv om du vil ha doble skyvedører eller doble sidehengslede stalldører. Du velger mellom 1 sett dobbel skyvedør eller 1 sett dobbel sidehengslet dør. Valget er ditt, prisen er den samme for begge alternativer.

Det er også mulig å få flere dører mot pristillegg. Dette gjør at du f.eks kan ha dør i begge ender av drivhuset, eller plassere dører på alle 4 vegger. Du kan også kombinere skyvedører og stalldører som du selv ønsker.

Sokkelen er integrert i konstruksjonen, slik at du slipper å kjøpe sokkel utenom. Den kan enkelt monteres både på gress/grus og fast underlag som terrasse eller betong.

4 kraftig konstruerte lufteluker i taket sørger for god utlufting.

Royale 14,5 kvm

bredde 313 cm

lengde 463 cm

sidehøyde 192 cm

totalhøyde 270 cm

Dette drivhuset leveres i str 9,8, 12,1, 14,5 og 16,8
Og leveres i fergene blank aluminium, sort og grønn
Tilstand Ny

Generell info

Lagervare, kort leveringstid!

Gjerstadveien 1217, 4980 Gjerstad

Annonseinformasjon

FINN-kode 137010578
Sist endret 9. jan. 2022 10:24

Rapporter annonse

Trygg på FINN