Solid drivhus 6,5m², blank aluminium!

Til salgs
28 569 kr
Vi har normalt alle modeller på lager og kort leveringstid, vi leverer selvsagt helt hjem på døren til deg!

Du finner alle prisene og målene på de forskjellige modellene vi selger i nettbutikken vår, klikk på linken her:
https://www.hobbydrivhus.no

Vi har konstruert våre egne drivhus fra grunnen av for Norske værforhold helt siden starten i 2004, og gir orkangaranti på drivhus og lysthus i Deluxe og Royale serien!

Absolutt alle profiler i våre drivhus er spesiallaget for oss med tanke på lang levetid i det barske norske klimaet! Vi har kraftige rustfrie aluminiumsprofiler i tak og vegger, og alle drivhusplater festes med vårt selvutviklede unike festepatent med klemlister i aluminium som skrues fast i konstruksjonen med selvborrende rustfrie stålskruer, slik at platene sitter bom fast uansett vær og vind!

Dersom du velger glass i tak eller vegger kan du være trygg på at vi kun benytter sterkt herdet sikkerhetsglass, ikke billig 3mm drivhusglass. Vi benytter også sterke rustfrie stålskruer til alle sammenføyninger, i motsetning til svake aluminiumsskruer som knekker når du strammer for hardt.

Velg et kvalitetsdrivhus fra Hobbydrivhus du også! Vårt mål helt siden starten i 2004 har vært å lage Norges beste drivhus, og våre titusener av fornøyde kunder fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord er vår beste reklame!

Lagervare, kort leveringstid!

Prisen gjelder Solid 6,5 m² med 2 takluker og 6 mm kanalplast, i blank aluminiumsutførelse. Finnes også med 4mm herdet sikkerhetsglass, mørk grønn eller sort lakk og i 8,5 kvm, 10,5 kvm og 12,5 kvm. Se våre nettsider for detaljer.

Er du på utkikk etter et rimelig drivhus, men opplever at du bare finner billige og dårlige drivhus som skrangler når du tar i de? Alt for mange hagesentra selger spinkle drivhus av svært dårlig kvalitet, som rett og slett ikke er bygd for vårt norske klima.

Vår Solid drivhusserie gir deg en eksepsjonell høy kvalitet til en svært lav pris!

Solid serien setter en helt ny standard i klassen for lavprisdrivhus. Dette drivhuset bør du sammenligne med våre konkurrenters drivhus!

Våre konkurrenters drivhus er som regel bygd opp av enkle T-profiler, en profil også vi benyttet tidligere. T-profilen ble utviklet for drivhus i England for svært mange år siden og har vært nærmest enerådende på det norske markedet. Problemet med T-profilen er at den ikke gir nok styrke til å tåle det ekstreme været vi kan oppleve i Norge. I tillegg benyttes som regel plastlister eller spinkle klips for å holde platene fast, noe som rett og slett ikke fungerer i norsk klima! Alt for mange drivhuskjøpere opplever det marerittet det er å se drivhuset de har investert tid og penger i forsvinne i en storm eller i et snøvær. Vi startet derfor i 2005 med utviklingen av en bedre konstruksjon, spesielt designet for å tåle norsk klima.

Løsningen ble UU-profilen! Det er en enorm forskjell i bærekraft på T-profil og UU-profil! Bare klemlistene våre er som regel sterkere enn hele profilen i en T-profil! Det vanlige på markedet er klemlister i plast eller gummi, vi benytter kraftige buede aluminiumslister som skrues fast med selvborende rustfrie stålskruer!

Det revolusjonerende med UU profilen er at istedet for 1 bærende profil har vi da 4 bærende profiler i hver taksperre og veggstender. I tillegg utviklet vi også halvbueformede aluminiumslister for å holde platene på plass istedet for plastlistene som våre konkurrenter benytter. Disse halvbueformede aluminiumslistene gir også ekstra styrke til rammeverket. Alle våre drivhus sammenføyes også kun med sterke rustfrie stålskruer, i motsetning til svakere aluminiumsskruer som er standard hos andre drivhusleverandører.

Solid har den samme stabile og lettvinte innfesting av platene som våre DeLuxe og Royale serier, hvor platene klemmes fast med kraftige aluminiumslister som skrues på plass med rustfrie stålskruer. Dette gjør monteringen svært rask og enkel, og gjør at platene sitter svært godt fast i uvær. Klemlisten bidrar også til styrken i drivhuset fordi den halvbuede formen motstår nedbøying svært godt.

De kraftige doble U-profilene i taksperrene og veggstenderne gjør drivhuset ekstremt motstandsdyktig mot uvær, og den sterke hule mønekammen gjør at drivhuset tåler snølast svært godt. Taklukene er ekstremt kraftig konstruert for å tåle vindpåkjenningen vi har i Norge. Du finner ingen tilsvarende drivhus på markedet i denne prisklassen!

Legg merke til den gode bredden på drivhuset, hele 285 cm! På denne måten kan du dyrke på begge sider av midtgangen, og likevel ha god plass til å oppholde deg i midten, eller til og med ha en tredje planterad i midten.
Vi anbefaler våre kunder å benytte automatiske lukeåpnere på alle takluker. Se våre tilbehørssider for detaljer.

Solid har 6 mm 2-lags uknuselige polycarbonat kanalplater og aluminium rammeverk. Doble skyvedører er standard.

Orginal stålsokkel medfølger gratis slik at du får et stødig og nøyaktig fundament.

Monter sokkelen sammen og trykk den mot bakken der hvor du ønsker å montere drivhuset. Ta bort sokkelen og sett ned papprør der hvor sokkelbena lagde merke. Sett sokkelen på plass, vatre den av og fyll opp med mørtel i papprørene. La sokkelen stå til neste dag, og du er klar til å montere drivhuset ditt på et stødig fundament!

Ved montering av drivhuset påterrasse eller betong; kapp av bena på sokkelen, skru deretter sokkelen fast i underlaget med ekspansjonsbolter eller treskruer. Pass på å skru med solide skruer, med maks 70 cm senteravstand.

Se www.hobbydrivhus.no for flere detaljer.

Mål: 285 cm x 226 cm

Sidehøyde: 144 cm, med sokkel 159 cm!

Mønehøyde: 234 cm, med sokkel 249 cm!

2 stk skyvedører: Bredde tilsammen 124 cm

2 stk takluker, vi anbefaler automatiske lukeåpnere til disse.Værklasse 2. Du kan lese mer om værklassifisering på nettsidene våre.
Tilstand Ny

Generell info

Kort leveringstid!

Gjerstadveien 1217, 4980 Gjerstad

Annonseinformasjon

FINN-kode 136994086
Sist endret 21. okt. 2022 09:49

Rapporter annonse