Makro Multi Kruzer, vanntett metalldetektor med trådløse hodetelefoner.

Til salgs
6 990 kr
Makro Multi Kruzer er vanntett til 5 meters dyp (Hele detektoren. IP68). Trådløse hodetelefoner, 2,4 GHz uten forsinkelse, er inkludert. Denne detektoren kan kjøres på tre forskjellige frekvenser. Velg mellom 5kHz, 14kHz eller 19kHz. Med Makro Multi Kruzer får du en meget bra detektor, og mye for pengene.

Menyen og layouten i det opplyste displayet er meget oversiktlig og lett å bli kjent med. Detektoren har 6 søkemodus (programmer); All metall, 2-tone, 3-tone, 4-tone, Beach og Deep. Intuitivt brukergrensesnitt, mange innstillinger man kan endre (hvis man vil...)

Makro Multi Kruzer er en meget "rask" detektor, som man sier på "fagspråket". Den har en meget rask "recovery speed", det er evnen til å snappe opp og avlevere signalet lynraskt. En viktig egenskap. Dermed får du en meget god separasjon (av f.eks. en spiker og en mynt som ligger noen cm fra hverande i bakken) og du går heller ikke glipp av noe selv om du svinger detektoren raskt. Den er også meget presis når den er så rask (lett å treffe rett på når du graver).

Denne detektoren har meget gode egenskapet når det gjelder å diskriminere bort jernobjekter, hvis man ønsker å gjøre det. Om du ikke ønsker å diskriminere bort jernobjekter, så kan du alternativt justere ned lydnivået kun på jernlyden (jern har den mørkeste tonen). Da blir jernobjekter bare en svak bagrunnslyd (grynt), mens objekter av andre metaller står meget tydelig frem med høyere tone og lydvolum.

Makro Multi Kruzer har meget gode egenskaper, høy ytelse, og søker dypt. Ytelsesmessig er den i samme klasse som langt dyrere metallsøkere, så dette er en meget prisgunstig maskin.

Detektoren drives av et innebygget oppladbart 3700 mAh Lithium Polymer batteri. Lades fra medfølgende lader eller fra en powerbank. Fullt batteri gir opptil 19 timers brukstid.

Multi Kruzer programvare kan oppdateres online (Online Firmware Updates) via USB fra PC.

Om man ønsker kan man skru på vibrasjon i håndtaket ved signal. Ideelt for døve/hørselsskadde og ved søk under vann.

Leveres standard med 11 x 7 tommer (28x18cm) coil/søkehode, en perfekt allround størrelse. Flere andre størrelser, mindre og større er snart tilgjengelig å kjøpe.

Vekt er kun 1,4 kilo og den er meget godt balansert. Detekter i mange timer uten å bli sliten i armen.

Makro Multi Kruzer leveres med engelsk manual - og 2 års garanti.
Tilstand Ny

Generell info

Handle hos en seriøs aktør med garanti, service og reservedeler. Vi driver kun med metallsøkere og tilbehør, gullgraverutstyr og supermagneter på heltid. Se vår nettside metallsoker.no

Metallsøker AS er Norsk importør og forhandler av kvalitets-merkene Garrett, Minelab, Nokta Makro, Whites, C-Scope, Quest, Aqua Scan, BLU3, Magnetar, Gold digger, Black Ada, Evolution, Sito Scoops m.fl.

Vi anbefaler å styre unna ukurante kina-detektorer til noen hundre kroner... Vi får stadig høre at det var bortkastede penger.

Alt er på lager såfremt ikke annet er spesifisert med rød skrift.

Betalingsalternativer:
VISA / Mastercard / Klarna / Vipps / Faktura / Postoppkrav / Forskuddsbet.

Frakt:
Posten/Bring Servicepakke eller Bedriftspakke (vi sender hver ettermiddag).

Det er også mulig å se/hente varer på vår adresse i Holmestrand. (etter avtale) Betaling med kort, Vipps eller kontant ved besøk.

Havnegaten 33, 3080 Holmestrand

Annonseinformasjon

FINN-kode 136820835
Sist endret 6. mai 2020 08:02

Rapporter annonse