Video

PAKKER MED MOTORGUIDE EL-MOTOR OG LOWRANCE / RAYMARINE / GARMIN / SIMRAD

Til salgs
15 990 kr
Vi tilbyr pakker med MotorGuide El-motorer og Lowrance, Raymairne, Garmin, eller Simrad kartplotter og ekkolodd.

MjøsService AS er fra 2017 distributør for MotorGuide i Norge, og vil i samarbeide med Brunswick lagerføre motorer og tilbehør for det Norske markedet.

MotorGuide har et stort utvalg av motorer, både for saltvann og ferskvann Motorguide har siden 1984 vært en del av Brunswick familien, og distribueres fra Brunswick Europa.

Motorene finnes i mange prisklasser, og noen av de mest avanserte baugmonterte Xi3 og Xi5 motorene kan betjenes fra Lowrance HDS Gen2, Gen3, HDS Carbon, Elite Ti, og Simrad GO, NSS evo2, og NSS evo3 kartplottere. Produktene er laget i materialer som tåler tøffe forhold. Stammen er laget i composite, kan bøyes, men kan ikke brekkes og har livslang garanti mot brudd.

Priseksempel;

MotorGuide Xi3-55 FW 54"- 12V Baug montert motor for ferskvann m/GPS. Leveres standard med trådløs fjernkontroll, KAMPANJEPRIS KR 15990,-

MotorGuide Xi5-80 SW 60" - 24V Baug montert motor for saltvann m/GPS. Leveres standard med trådløs fjernkontroll, KAMPANJEPRIS KR 22490,-

- Ta kontakt med oss på MjøsService eller en av våre forhandlere for hjelp til å velge riktig motor, batteripakke, og kartplotter / ekkolodd mm.
Tilstand Ny

Generell info

MjøsService AS er innlandets største leverandør av elektronikk for jakt, fiske og fritidsbåt. Vi samarbeider med Norges ledende importører, og kan tilby deg det beste utstyret som finnes på markedet. Lang erfaring garanterer for fagkunnskap og trygghet. Spør oss gjerne om montering av utstyr.

MJØSSERVICE AS - FAGHANDEL MED LAVE PRISER PÅ ELEKTRONIKK.!

TRYGG NETTHANDEL PÅ WWW.MJOSSERVICE.NO

POSTPAKKER SENDES OVER HELE LANDET

2801 Gjøvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 136648562
Sist endret 29. jan. 2021 11:36

Rapporter annonse