SoftStep/"BOSU ball"/Balanse pute. Pris fra kr 200,-

Til salgs
200 kr
Vi har et stort utvalg av balanseputer og halvballer.

Trykk på "Kjøp i nettbutikk" knappen for mer info og komplett prisoversikt.

Disse balanseputene brukes til balansetrening, koordinasjon, kroppskontroll, stabilitet og trening av kjernemuskulatur. Du vil raskt merke at du får bedre balanse når du bruker en balanseball regelmessig. Du kan også bruke den til å trene opp støttemuskulatur så du blir sterkere i andre øvelser. Prøv for eksempel å ta ettbens knebøy.

Den minste balanseputen kan også brukes som sitte underlag på en kontorstol så du får bevegelse i korsryggen når du sitter.
Tilstand Ny

Generell info

Treningsutstyr fra Performance by OCM AS kan kjøpes i vår nettbutikk: www.pbym.no
Levering over hele landet eller gratis henting på Pick-up point i Sandstuveien 70 på Ryen i Oslo.

Om oss:
Performance by OCM AS ble etablert av Ole Chr. Mobech etter 20 år i treningsutstyr bransjen. Vi hjelper deg med å få tak i treningsutstyr med god kvalitet til riktig pris.
Vi har spesialisert oss på utstyr av god kvalitet til hjemmetrening og bruk i bedrifter, samt spesialutstyr og tilbehør til treningssenter. Når du kjøper treningsutstyret ditt hos kan du føle deg trygg på at du har fått utstyr med god kvalitet til riktig pris. Vi gjør det enkelt for deg å finne frem til det treningsutstyret du leter i vår oversiktlige nettbutikk. Om du bare trenger en enkel vektvest til å ha på deg når du løper, en treningsmatte til å trene yoga på eller et komplett treningsrom med tredemølle, treningsbenker, treningsmaskiner og frivekter så finner du det her hos oss. 

Sandstuveien 70, Bygg AU, 0680 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 136439982
Sist endret 21. jan. 2019 15:32

Rapporter annonse