CLUB power rack

Til salgs
8 900 kr
Tren trygt og sikkert med vårt kraftigste power rack.
Utstyrt med multigrip chinning bar (monkey bar).
Dimensjonert for bruk på treningssenter.

Kan kombineres med alle våre enkle treningsbenker og vektsett.Et power rack er for deg som vil trene trygt og sikkert. Du kan bruke den akkurat som en knebøystativ, men med flere muligheter til for eksempel strakmark og halvmark. Med sikkerhetsstengene trener du trygt om du for eksempel trener benkpress alene.

Mål:
LxBxH: 132x118x196

Vekt: 136kg

Trykk på "kjøp i nettbutikk" knappen for mer info og bestilling. Sjekk også våre andre power rack på www.pbym.no
Tilstand Ny

Generell info

Treningsutstyr fra Performance by OCM AS kan kjøpes i vår nettbutikk: www.pbym.no
Levering over hele landet eller gratis henting på Pick-up point i Sandstuveien 70 på Ryen i Oslo.

Om oss:
Performance by OCM AS ble etablert av Ole Chr. Mobech etter 20 år i treningsutstyr bransjen. Vi hjelper deg med å få tak i treningsutstyr med god kvalitet til riktig pris.
Vi har spesialisert oss på utstyr av god kvalitet til hjemmetrening og bruk i bedrifter, samt spesialutstyr og tilbehør til treningssenter. Når du kjøper treningsutstyret ditt hos kan du føle deg trygg på at du har fått utstyr med god kvalitet til riktig pris. Vi gjør det enkelt for deg å finne frem til det treningsutstyret du leter i vår oversiktlige nettbutikk. Om du bare trenger en enkel vektvest til å ha på deg når du løper, en treningsmatte til å trene yoga på eller et komplett treningsrom med tredemølle, treningsbenker, treningsmaskiner og frivekter så finner du det her hos oss. 

Sandstuveien 70, Bygg A, 0680 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 135642093
Sist endret 17. apr. 2020 09:15

Rapporter annonse