Jakt & fiske kajakk i særklasse Aquarius

Til salgs
10 900 kr
Aqua1 er en alsidig, funksjonell og stabil kevlar kajakk. Kajakken har et meget bra sete arrangement med setepute og med god korsryggstøtte. Gir komfortabel jakting, fisking,turpadling over lengre tid i sjø, elv og ferskvann. Stabiliteten gjør den også utmerket til fotografering.

-Lengde: 435 cm.
-Bredde: 64cm.
-Vekt: 19 kg.
-Lasteevne: 125 kg. (i praksis mer)
-Volum: 330 liter.
- Cockpit størrelse: 90x44cm (lett å komme inn/ut)
Stangholdere: 2 stk. bak cocpit. (for stang/håv)
Kan påmonteres stangholder/våpenholder foran
Praktisk luke bak nær cocpit som enkelt kan utstyres med plastsekk for renslig oppbevaring av fangsten.

Høy manøvrerbarhet ved opptagbart overliggende rorblad gir økt funksjonalitet ved padling i elver og trange farvann. Ypperlig til wobblerfiske pga. de gode fartsegenskapene. Målt topphastighet ca.5 knop ved hard padling, noe som er fremragende for en jakt&fiske kajakk.

Velegnet også til trening og dagsturer i skjærgården, da den i tillegg til å være en jakt&fiske kajakk også besitter skjærgårds kajakkens gode tur egenskaper. Den har god lastekapasitet for evt. overnatting. En meget god allrounder.

Produsert i høykvalitet kryssflettet diolen/glassfiber/kevlar med en nydelig finish og topp egenskaper. Hver kajakk innehar produksjons-nummer og 2 års fabrikk garanti.

Den høye stabiliteten og manøvrerbar-heten gjør den særdeles velegnet til jakt og fiskeformål. Vi selger også spesialdesignet hagleholder som gir trygg og funksjonell tilgang til hagla når skuddmuligheten oppstår. Kom til Sandefjord og sjekk den ut selv. Kajakken er klar for besiktigelse og prøvepadling i Sandefjord.

Et vanntett lasterom akter gir god plass til oppbevaring av fisk, vilt, eller utstyr. Luken ligger nær opptil cocpit slik at fangsten lett kan plasseres her fra sittende stilling.

Kajakken er dessuten utstyrt med to praktiske stang & håvholdere bak sittebrønnen som gir gode muligheter for oppsett av fiskeutstyret.

Prisen er komplett inkludert moms og overliggende vipperor system i sorteloksert aluminium.

For ytterligere info eller referanse kontakt oss pr. telefon eller mail. Det henvises også til vår hjemmeside (www.aquamar.no)

Vi leverer over hele landet.
Tilstand Ny

Generell info

Firmaet ble stiftet i 2003 og er en familiebedrift. Firmaet er registrert i Brønnøysund med org.no. 986 047 247. Vi samarbeider med Namsvatn Padlesenter v. Rolf Lavik (99029982) i Nord Trøndelag. Vårt konsept er fleksible åpningstider med kunden i fokus, ta kontakt og vi finner en tid som passer deg. Den personlige profil med tilgjengelighet og service er verdier vi etterstreber.

Sandefjord, 3219 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 13495147
Sist endret 15. mar. 2021 22:36

Rapporter annonse