KAMPANJE PÅ LOWRANCE HDS LIVE KARTPLOTTER / EKKOLODD

Til salgs
13 990 kr
NYHET.!

Lowrance HDS LIVE har førsteklasses ytelse og det beste av nyskapende ekkoloddfunksjoner fra Active Imaging, StructureScan 3D med Activ Imaging, FishReveal og LiveSight-sanntidsekkolodd med svingere for montering på eks. MotorGuide Trolling-motorer for forover- eller nedovervisning. - Alt dette er utformet for å hjelpe deg med å finne mer fisk.!

Lowrance HDS Live levers med 7, 9, 12, og 16 tommer skjerm, og kommer med spennende navigasjonsfunksjonaliteter som C-MAP Easy Routing og Navionics Autoruting. Du får også tilgang til C-MAP Genesis Live-kartlegging, og Navionics SonarChart Live som gjør at fiskere selv kan lage konturkart på opp til 0,5m i sanntid.

Flere fisketurneringsproffer bruker HDS enn alle andre ekkoloddmodeller til sammen. Det er ingen tilfeldighet. HDS LIVE bygger videre på denne tradisjonen med nyskapende funksjoner.

FOR MER INFO / PRISER, SE LINK TIL NETTBUTIKKEN; https://www.mjosservice.no//butikk/lowrance/kombimaskiner

NB.! - MJØSSERVICE ER NORGES STØSTE LOWRANCE FORHANDLER. -VELKOMMEN TIL OSS FOR EN TRYGG OG HYGGELIG HANDEL.!
Tilstand Ny

Generell info

MjøsService AS er Norsk distributør for MotorGuide El-motorer, og innlandets største leverandør av elektronikk for jakt, fiske og fritidsbåt. Vi samarbeider med Norges ledende importører, og kan tilby deg det beste utstyret som finnes på markedet. Lang erfaring garanterer for fagkunnskap og trygghet. Spør oss gjerne om montering av utstyr.

MJØSSERVICE AS - FAGHANDEL MED LAVE PRISER PÅ ELEKTRONIKK.!

TRYGG NETTHANDEL PÅ WWW.MJOSSERVICE.NO

POSTPAKKER SENDES OVER HELE LANDET

2801 Gjøvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 134623107
Sist endret 12. jun. 2021 00:29

Rapporter annonse