Video

-20% Glassfiberbasseng med livstidsgaranti

Til salgs
200 000 kr
Som Norges største leverandør av glassfiberbasseng, er vårt fokus å levere kvalitetsbasseng spesialtilpasset nordisk klima, til konkurransedyktige priser.

Bassengene blir produsert etter våre instrukser og vi stiller de strengeste krav til kvalitet. Konstruksjonen består av lagvis oppbygging av det slitesterke glassfibermaterialet vinylester. Dette må ikke forveksles med lavkvalitets alternativ polyester fra øst-europeiske aktører som gir inntrykk for at de selger tilsvarende basseng. I realiteten er dette prisgunstige kopier laget av polyester, der osmose og råte er et velkjent problem. Våre basseng er også forsterket med stål, leveres med honeykombkjerne og 30mm polyuretan Isolasjon. Polyuretan har en unik egenskap som gjør at den isolerer opptil 3 ganger bedre enn normal husisolasjon.

Vi er kjent med at det finnes øst-europeiske aktører som gir inntrykk for at de selger tilsvarende basseng, men i realiteten er dette prisgunstige kopier laget av polyester, hvor osmose og råte er et velkjent problem.
Tilstand Ny

Generell info

Tel: 90099999 / 40403314
www.bassengutstyr.no

Norges største leverandør av private svømmebasseng og utstyr. "Erfaring siden 1998, gode omtaler og kundemasse på tilsammen 25.000 bassengkunder, gir stor trygghet."

Bassengutstyr AS er direkteimportør uten fordyrende mellomledd. Det gjør at vi kan tilby produkter og tjenester av høyeste kvalitet til markedets beste priser. Vi er stolte over å være Norges desidert største leverandør av private svømmebasseng og utstyr og vi har hele 22 års erfaring i bransjen og kan takke vårt dyktige team bestående av kvalifiserte og engasjerte mennesker.

skinmoveien 2, 3270 Larvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 133735489
Sist endret 12. okt. 2020 20:11

Rapporter annonse