Shelf lagervogn / butikkvogn / transportvogn / varevogn / vogntralle / vogn

Til salgs
1 933 kr
Shelf butikk- og lagervogn: En robust, fleksibel og praktisk butikk- og lagervogn spesielt utviklet for transport av diverse småvarer, gods og utstyr.

Vognen leveres med 4 stk kulelagrede og svingbare gummihjul (Ø: 125 mm) for mest mulig smidig, skånsom og stillegående manøvrering.

Et solid håndtak kledd i plast sørger for komfortabel håndtering mens øvrig konstruksjon produseres i helsveiset og galvanisert stål, noe som innebærer av den vil tåle både røffe og fuktige miljøer.

Produktet består av 2 stk gitterhyller, hvorav den ene er nedfellbar og således bidrar til større lagringskapasitet i underkant samt plassbesparelse ved å stable to eller flere ubrukte vogner sammen – en særdeles smart løsning!

God stabilitet og belastningsevne pålydende hele 300 kg sikkerstiller både trygg stabling og oppbevaring.

Her er man garantert lang leve- og brukstid, og vognen er et optimalt produkt for enhver næring med behov for effektiv varelevering og interntransport, være seg industri, lager og/eller kontor.

Bredde: 530 mm
Dybde: 1030 mm
Høyde: 1020 mm
Kapasitet: 300 kg
Farge: grå + galvanisert


Pris eks. mva.: 1.933,-


Lev.tid: Normalt lagervare


PS: Ikke helt ihht ditt behov? Ring 486 07 848 eller mail oss på post@integro.no og så ser vi om vi sammen klarer å finne en bedre løsning for deg.
Tilstand Ny

Generell info

Velkommen til Integro AS - en selvstendig leverandør av kvalitetsinnredning for:
- Kontor
- Lager
- Industri
- Verksted
- Arkiv
- Garderobe
- M.m.

Vi ønsker å yte god personlig service i alt vi foretar oss, og selskapet innehar et bredt produktsortiment, konkurransedyktige priser samt gode leveringstider.

Foruten å være produktbasert, så er også Integro AS et prosjektbasert selskap, dvs. at vi kan tilby komplette leveranser fra A-Å gjennom utvalgte transportører og montører.

Hos oss er du uansett velkommen være seg privat- eller bedriftskunde, Norge rundt.

Ønsker du tilbud eller er det produkter du savner hos oss? Ring eller send oss en mail, så ser vi på saken. Med mer enn 10 års erfaring besitter vi en stor kontaktflate bestående av ulike produsenter og leverandører.

Vi skal strekke oss langt for å dekke dine behov og gjøre deg til en fornøyd kunde.


Pris er angitt eks. mva. og ExWorks lager.

1679 Kråkerøy

Annonseinformasjon

FINN-kode 132932111
Sist endret 21. apr. 2021 15:09

Rapporter annonse