INAKTIV

Svart bikini fra HM (overdel ny)

Til salgs
130 kr
Søt svart bikini fra HM med regulerbare stopper på over og underdelen. Søte peacesymboldetaljer i enden av alle stroppene. Overdelen er i str 40 og underdelen er i str 42. Underdelen er brukt en gang og vasket. Overdelen er aldri brukt og har fremdeles lappene på. Jeg kan sende. Da må du vippse meg pengene først. Frakt kommer på kun 65 kr med megtildeg.no dersom dette er mulig til din adresse (det må jeg sjekke opp dersom jeg får telefonnummeret og adressen din). Hvis ikke koster det mer med Posten. Se også mine andre annonser. Ved kjøp av flere plagg, får du rabatter. Eksempel: 2 plagg -5% på totalsum 3 plagg -10% på totalsum 4 plagg -15% på totalsum 5 plagg -20% på totalsum 6 plagg -25% på totalsum 7 plagg -30% på totalsum 8 plagg -35% på totalsum 9 plagg -40% på totalsum 10 plagg -45% på totalsum 11 plagg og oppover -50% på totalsum (En annonse teller som et plagg, feks om det er mange bikinier i en annonse)
Tilstand Brukt

1684 Vesterøy

Du må være logget inn for å se profilen
  • Nøyaktig
    beskrivelse
  • Veldig god
    kommunikasjon
  • Problemfri
    betaling
  • Problemfri
    overlevering
Svarer vanligvis innen en time

Prøv Helthjem, fra kr 75

Nå hjelper vi selger med å sende varen til deg enten hjemmefra eller fra butikk

Annonseinformasjon

FINN-kode 131107978
Sist endret 28. mar. 2020 12:56

Rapporter annonse