TYSSE 6257 båthenger 1300 kg TESTVINNER og nå med LED-lys som standard!

Til salgs
28 990 kr
Tysse Båthenger 6257 er kåret til Beste Kjøp i Båtliv sin store båthengertest. Tilhenger er utstyrt med to selvjusterende vugger, en god vinsj og en svært kraftig dobbel baugstøtte. Tilhenger har i tillegg overlegne 44cm fra båt til asfalt. Dette i sum gjør at gjør at båt nærmest renner inn på tilhenger av seg selv og iflg testpanel har din båt det tryggere på en Tysse 6257 enn hos alle konkurrenter som var med i testen! Ta turen innom din Tysse forhandler for å ta en nærmere titt på Tysse sin bestselger blant båthengere!

Totalvekt 1300 kg
Nyttelast 992 kg
Egenvekt 308 kg

Båtlengde inntil 20 fot

14" Helårsdekk
Modellen leveres standard med 14" helårsdekk

Nesehjul
Leveres standard med kraftig nesehjul. Dette forenkler av og påkobling av tilhenger.

Baugstøtte med vinsj
Regulerbar baugstøtte med dobbel v-blokk støtte mot baug. Kan justeres i flere posisjoner. Baugstøtten kan også justeres i lengderetning på båthenger. Leveres med Goliath vinsj som er utstyrt med et unikt sikkerhetssystem som gjør at båten holdes under forhaling og sjøsetting. Rask inn- og utrulling av bånd uten last. Leveres komplett med stroppebånd og krok.

Ramme
Rammevanger i hele lengde med v-front, som gir en svært stødig tilhenger med gode kjøreegenskaper. Dimensjoner på rammevanger er 100x40

Selvjusterende vugge
Med selvjusterende vugge slipper du problematiske justeringer av ruller og at båten ikke får støtte før siderullene begynner og "ta". Med selvjusterende vugge ligger båten alltid beint og en kan vinsje den opp alene. Når båt treffer kjølrullen vil vuggearmene presses inn mot skroget på båten og du får et tryggere og enklere opptrekk av båt.

Stigetrinn
Stigetrinn er standard. Forenkler tilkomst til båt ved f.eks. sikring av båten til tilhenger.

Lysbrett
Leddet lysbrett, ingen demontering av lysbrett eller lyskabel. Svinges lett ut til siden.
Tilstand Ny

Generell info

Hagia Karmøy AS er en handelsbedrift beliggende i Karmøy kommune. Vi er leverandør av biltilhengere, maskiner, redskaper og driftsmidler til landbruk, bygg & anlegg, skog & hage, offentlige etater og privatmarkedet ellers. Vi har gode fraktavtaler, og sender produkter i hele landet. Vi er 6 ansatte og omsetter i 2019 for 34 mill kroner.

Åpningstider:

MANDAG: 07-17
TIRSDAG: 07-17
ONSDAG: 07-17
TORSDAG: 07-18
FREDAG: 07-17
LØRDAG: 09-14
SØNDAG: STENGT

Bønesveien 70, 4260 Torvastad

Annonseinformasjon

FINN-kode 130427958
Sist endret 3. mai 2020 18:05

Rapporter annonse