TYSSE 6014 båthenger 750 kg.

Til salgs
17 190 kr
Totalvekt 750 kg
Nyttelast 536 kg
Egenvekt 214 kg
Hjul 13"
Beregnet til båter opp til 18 fot

Modellen leveres standard med 13" helårsdekk

Nesehjul
Leveres standard med nesehjul. Dette forenkler av og påkobling av tilhenger.

Ramme
Solide rammevanger i dimmensjon 80x40x3mm som går hele veien frem til kulekobling. 2 stk kjølruller montert på traverser, gjør at båt triller lett inn på båthenger. Selvjusterende vugge montert bak

Baugstøtte med vinsj
Regulerbar baugstøtte med v-blokk støtte mot baug. Kan justeres i flere posisjoner. Baugstøtten kan også justeres i lengderetning på båthenger. Leveres med Goliath vinsj som er utstyrt med et unikt sikkerhetssystem som gjør at båten holdes under forhaling og sjøsetting. Rask utrulling av bånd uten last. Leveres komplett med stroppebånd og krok.

Selvjusterende vugge
Med selvjusterende vugge slipper du problematiske justeringer av ruller. Vippevogge bak med tre kjølruller som gjør at båten treffer tilhenger tidlig. Med selvjusterende vugge ligger båten alltid beint og en kan vinsje den opp alene.

Lysbrett
Leddet lysbrett, ingen demontering av lysbrett eller lyskabel. Svinges lett ut til siden.
Kjølrull komplett
Det er standard med to justerbare kjølruller. Disse kan justeres i høyderetning
Tilstand Ny

Generell info

Hagia Karmøy AS er forhandler av biltilhengere fra Tysse, Brenderup, Hippe og Ifor Williams på Vestlandet. Vi har eget tilhengerverksted hvor vi tar service og reperasjoner på alle tilhengermerker. Vi leverer også alle typer deler og tilbehør til biltilhengere. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har planer om å kjøpe ny tilhenger. Hos oss finnes det en tilhenger for ALT!!!

Åpningstider:

MANDAG - FREDAG 07-17
LØRDAG: 09-14
SØNDAG: STENGT

Bønesveien 70, 4260 Torvastad

Annonseinformasjon

FINN-kode 130427364
Sist endret 9. apr. 2020 08:54

Rapporter annonse