INAKTIV

Godgutten Milky fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Milky er katten som bedårer alle, en liten sort prins, med hvite poter og rosa tær. Han har en unik sjarmerende personlighet som alle som treffer han faller for. Han er tre år gammel, men oppfører seg som en kattunge. Han synes kos er så godt han sikler litt, og løper hjulbeint og blid rundt omkring. Balansen hans er ikke helt som den skal være, så det hender han bommer litt når han løper mot deg eller opp på en stol. Han er en pratsom gutt som og elsker all oppmerksomhet! Snop, kos, lek, godbiter... Milky elsker alt! Han har de søteste hvite tærne og et intenst blikk med trillrunde øyne som elsker å undersøke nye ting. Når han kommer mot deg med halen rett til værs klarer man ikke la være å plukke han opp og gi han en klem. Han er uten tvil verdens blideste og morsomste lille fyr, og er utrolig lett å bli glad i.

Han bor på senteret vårt i dag, og han er tidenes flørt med alle som er innom. Han har en liten forkjærlighet for å lukte på sko, så alle som stikker innom må undersøkes. Han vasker deg gjerne for å gi litt kjærlighet tilbake, og er på noen måter litt baby enda, så han sutter litt på tepper eller foten sin. Han har noen personlighetstrekk som er utrolig sjarmerende, men dessverre også en uvane med at han ikke er 100% stueren. Han er mest sannsynlig født med en form for hjerneskade, som nok er grunnen til hans unike personlighet. Han har vært til nøye utredning hos vetrinær, men de finner ikke ut av hvorfor han er som han er. Fysisk er han frisk og fin. Han vet hvor doen er, han vet bare ikke alltid å bruke den, noe vi etterhvert håper han vil vokse fra. Det vil nok hjelpe dersom han har noen som er villige til å følge han opp nøye og sørge for at han lærer å gå der han skal. Milky har et stort behov for aktivitet, derfor tror vi han kunne ha godt av å være ute litt etter hvert og fått ut litt av energien sin. Siden han har denne skaden i hodet må vi være nøye på at utestedet Milky kan ferdes på er i en sikker luftegård, eller et landlig sted uten trafikk. Er du den rette for Milky og vil møte denne herlige sjarmøren, ta kontakt!

Født 04/06/17.

Aldersgrense for adopsjon er 22 år.
Adopsjonsgebyret dekker helsesjekk, 2 x vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer signerer på kontrakt og godtar da adopsjonskriteriene at katten skal kastreres når de er gamle nok, ved 6 måneders alderen. Det anbefales å holde katten inne opp til 8 uker etter adopsjon slik at de venner seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt med oss på vår epostadresse
nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no

Vi trenger også fosterhjem!

4352 Kleppe

Annonseinformasjon

FINN-kode 126093605
Sist endret 14. jan. 2021 08:26

Rapporter annonse