Quick-up Telt FleXtents Basic v.3, 3x3m, Svart, inkl. 4 sider, Hagepaviljong

Til salgs
3 810 kr
Quick-up telt FleXtents Basic v.3 er et holdbart kvalitets quick-up telt som er lett å sette opp på 60 sekunder. Komplett sett inkl. 4 sidevegger. Et fleksibelt, funksjonelt og holdbart quick-up telt.

Bredde: 3,00 m.
Lengde: 3,00 m.
Sidehøyde: 2,10-2,37 m.
Mønehøyde: 3,13-3,40 m.
Takduk: 260g/m² 150x150D Polyester med PVC bakside
Sideduk: 115g/m² 138x138D Polyester med PU bakside
Ramme: Hamret lakkert stål
Rør/fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mm
Brettet dimensjon: 1,56x0,22x0,22 m.
Farge: Svart
UV: UV-motstandsdyktig
Vanntett: 100% Vanntett
Vekt: 32 kg.
Inkludert: Sideveggene: 1 panorama vindue, 2 standard, 1 med glidelås, veske

Lett å sette opp på 60 sekunder
Holdbar kvalitet
Funksjonelt design
Justerbar høyde
Lett å oppbevare
Lett å transportere
Ekspert råd og service
Inkl. praktisk transportbag

FleXtents er det optimale quick-up teltet og no. 1 merkevare i Europa. Dette er et resultat av mange år med innovativ produkt utvikling med fokus på lette og portable telt løsninger i høy profesjonell kvalitet. FleXtents setter standarden for funksjonell design og skaper en perfekt ramme rundt alle typer arrangement og feiringer. Med over 10 på markedet og sin overlegne kvalitet, har FleXtents sikret seg en ledende posisjon, med tusenvis av glade og fornøyde kunder over hele Europa. Våre profesjonelle ekspert råd og service er en viktig del av vårt konsept.

Med quick-up telt FleXtents Basic v.3 serien, vil du få et komplett quick-up telt sett med 4 sidevegger, som kombinerer funksjonalitet og elegant design med profesjonell kvalitet. FleXtents Basic v.3 appellerer til kunder som ønsker et komplett FleXtents sett til best mulig pris på markedet!

Konstruksjon

Konstruksjonen til Quick-up telt Basic v.3 er kraftig og robust hammer lakkert stål ramme. FleXtents høyden er justerbar i 3 forskjellige posisjoner, så den passer akkurat til dine behov.

Presenning

Teltet er laget av kraftig høy kvalitets polyester med kraftig PVC backing. Teltet er vanntett, UV bestandig, flekkavvisende og vaskbar! Sideveggene er zippet sammen i hverandre og festet til rammen med sterke Borrelås strips.

Logo print og Markedsføring

FleXtents er quick-up teltet ditt merke fortjener! Skap mest mulig publisitet med ditt FleXtents. Vi tilbyr høy kvalitets varmeoverføring print på sideveggene, tak kappen og på toppen av ditt FleXtents for optimal profesjonell markedsføring.

Tilbehør

Vi anbefaler å kjøpe vektdisker og vår Sikkerhets Pakke som inneholder stormstropper og stormplugger for å øke stabiliteten i tilfelle av vind.

Personaliser ditt FleXtents videre ved å se utvalget av FleXtents tilbehør på dancovershop.com.
Tilstand Ny

Generell info

Pris inkl. MVA, Toll og Innfortolling.
Vennligst bemerk: Prisen er eksklusiv fraktkostnad.

3150 Danmark

Annonseinformasjon

FINN-kode 124761777
Sist endret 30. sep. 2022 15:05

Rapporter annonse