Kjøper større partier med kontormøbler

Til salgs
Vi kjøper opp store mengder med kontormøbler og er alltid på jakt etter pent brukte møbler.

Stoler, hev/senk bord, møterom etc.
Tilstand Brukt

Generell info

Åpent; Mandag til fredag 08:00 -16:00
Torsdag 08:00-19:00
Lørdag og Søndag etter avtale

Kontormøbelavdelingen;
Vi er Vestlandets desidert største bedrift som selger og kjøper pent brukte kontormøbler. Vi har nå ekspandert og har over 1600 m2 butikk/lager.
Eget showroom med stor pen utstilling. Nye møbler er også utstilt.

Ta kontakt for befaring om du skal flytte ut eller inn av lokaler. Vi hjelper dere med planlegging og møblering. Vi har 3D tegneprogram som visualiserer rom, møbelplassering og farger. På større prosjektene samarbeider vi med interiørarkitekt.
Ta gjerne med skisser eller tegninger.

Vi har kunder alt fra hjemmekontor til de største konsern i landet.

Vi trekker om hundrevis av stoler i året, gjenbruker understell på hev og senk bord. Dette gir god bærekraft. Vi tar miljø på alvor og er blitt sertifisert Miljøfyrtårn. Kombinasjonen nytt/brukt gir gode resultater når vi skal møblere opp større areal.

Hos ABC KONTOR kan dere leie møbler for 12 eller 24 måneder. Dette passer særs godt for prosjekter med varighet på ett år eller to.

Vi selger de mest kjente merkevarene som; Kinnarps, Savo, Håg, Martela, EFG, Svenheim, Vitra, ForaForm, Horreds, Scan Sørlie, Arper, Nowy Style, Sterling, Sitland, Hay, Edsbyn, Helland, RBN, Backapp, Duba 08 med flere.

Vi kjøper opp kontormøbler når større bedrifter flytter, ta kontakt for befaring og tilbud om deres bedrift skal flytte.

Vi har eget crew som hjelper dere med transport/flyttingen, montering/demontering. Ta kontakt for uforpliktende befaring.

Vi har avtale med transportselskap og sender over hele landet.

Alle priser er eks. mva.

Spelhaugen 22a, 5147 Fyllingsdalen

Annonseinformasjon

FINN-kode 122948100
Sist endret 4. nov. 2021 09:12

Rapporter annonse