Romaskin inSPORTline Yukona *KANONPRIS*

Til salgs
4 499 kr
Ro Maskin inSPORTline Yukona
Romaskinen inSPORTline Yukona er en elektronisk styrt romaskin med en rekke funksjonelle og sikkerhetsfunksjoner. Du kan bruke det elektroniske kontrollpanelet til å justere motstanden. Som et resultat kan du gjøre fullt bruk av HRC-programmet som automatisk justerer motstanden mot optimal hjertefrekvens. Det gir deg i tillegg til effektiv trening, også en mer effektiv fettforbrenning (brystbeltet er inkludert). Dessuten har roboten inSportline Yukona et 2kg svinghjul, 16 motstandsmodus og et lett å vedlikeholde magnetbremsesystem. Du kan også sette pris på det komfortable, polstrede setet som er dekket med syntetisk skinn. Den lange, 118cm skinnen gjør romaskinen inSPORTline Yukona egnet selv for høyere brukere.

Robotmaskinen inSPORTline Yukona har en lettlest visning der du kan følge all viktig informasjon: Tid, distanse, kalorierforbruk, antall slag, slag per minutt og hjertefrekvens som måles gjennom brystbeltet (inkludert) . Du kan velge mellom så mange som 21 programmer: 15 forhåndsinnstilte programmer, 4 brukerprogrammer), HRC-program (trening basert på hjertefrekvens) og manuelt program. Alle de ovennevnte gjør romaskinen inSPORTline Yukona til et perfekt treningsapparat.

Nøkkelegenskaper:

Effektiv full kropps trening
Magnetisk bremsesystem av høy kvalitet
Lang skinne
Lett å bruke
Komfortabelt polstret sete
HRC-program: Denne maskinen kan øke eller redusere motstanden for å holde hjertefrekvensen i optimal hjertefrekvenssone
Datamaskinvisninger: tid, avstand, kalorier brent, antall slag, slag per minutt, hjertefrekvens

Teknisk beskrivelse:

Svinghjulsvikt 2kg

Antall motstandsmoduser 16

Jernlengde 118cm

Bremsesystem

Antall programmer 21

Forhåndsinnstilte programmer 15

Brukerprogrammer 4

HRC-programmet ja

Manuell program ja

Transporthjul ja

HR beltemottaker ja

HR beltet følger med ja

Samlede dimensjoner

159 x 55 x 77 cm

Vektgrense 110kg

Vekt 20.5kg

Strømkilde 220V / 230V


SKU:: 2ISL-16635-NO
Tilstand Ny

Generell info

Treningsmesteren er en av de største aktørene på nett på treningsapparater og treningsutstyr. Vi fører følgende produktgrupper: Treningsapparater, Crosstrainer, ro maskiner, spinning, tredemøller, vibrasjonsmaskiner, styrkeapparater, treningsutstyr, elektroniske apparater, løping, små apparater, sport, basketball, ballspill, kampsport, yoga , leker og spill. En fellesnevner for vår virksomhet er at de produkter vi markedsfører, skal ha høy kvalitet og at du som kunde skal være sikret et godt kjøp og god service. Kundesenterets åpningstider: Mandag - Fredag: 10.00-16.00
Lørdag - Søndag: Stengt

Nesbruveien 75, 1394 Nesbru

Annonseinformasjon

FINN-kode 118514204
Sist endret 14. des. 2021 15:17

Rapporter annonse