QMI Drivstoff Forbedrer

Til salgs
125 kr
Fordeler:
- Renser og holder dysene rene.
- Tyngre oljer løser opp avleiringer på ventiler og i forbrenningsrom over tid og holder det rent.
- Fjerner vann ved å oppløse det fullstendig i drivstoffet - i motsetning til dårlige kondensfjernere. Et problem som vann blir brukt til å forbedre forbrenningen. Hindrer rust i tanken.
- Smører drivstoffpumpe, dyser osv. for mindre slitasje.
- Rengjør hele drivstoffsystemet fra drivstofftanken til eksosrøret.
- Øker oktan.-
- Øker forbrenningseffekten. Virker som en katalysator for mer fullstendig forbrenning.

Kan QMI Drivstoff-forbedrer skade motoren? Den er nødvendig å bruke for å unngå overnevnte problemer over tid. Altså er det skadelig å ikke bruke den. Kanskje tror du motoren er helt i orden men avleiringer kommer over tid. Vi får stadig tilbakemeldinger om at motoren får nytt liv med flere hester og roligere gange på tomgang. Dette skyldes at dysene plutselig får tilbake den fine dusjen.

Bruksanvisning
Anbefales til alle typer bensinmotorer: Bil, påhengsmotor, gresstrimmer, gressklipper, snøfreser, motorsykkel, moped, strømaggregat, motorsag osv.
På små tanker kan man gjerne bruke en medisinsprøyte for dosering.
Blandingsforhold: 1:1200. Bruk dobbel dose de to første tankene.
For å oppnå alle fordelene anbefaler vi å bruke den ved hver fylling. Fyll først Drivstoff-forbedrer og deretter bensin for best mulig innblanding.
Tilstand Ny

Generell info

Velg mellom kortbetaling eller faktura. Postens leveringstid er normalt 1-3 dager, maksimalt 5 dager. Vi distribuerer i hele Norge til private, bedrifter og forhandlere. Fraktkostnad beregnes i nettbutikkene.

Næringsveien 6, 4323 Sandnes

Annonseinformasjon

FINN-kode 115385212
Sist endret 9. sep. 2021 14:03

Rapporter annonse