QMI Dieselforbedrer

Til salgs
188 kr
Renser dyser, 66% reduksjon i røykgassmåling ihht statistikk på EU-kontroller. Vi kjenner ikke til bedre dokumentasjon. Det er dessverre dårlig kunnskap og lite forståelse i hele bilbransjen, for at det er behov for tilsetning for å unngå avleiringer, slitasje og problemer.

Fjerner vann. Dårlig dieselkvalitet og vann i dieselen fører til slitasje og avleiringer, ikke minst ved høytrykksinnsprøyting. I motsetning til mange konkurrenter bindes vannet kjemisk til en homogen blanding i tanken.

Øker forbrenningseffekten, virker som en katalysator for en mer fullstendig forbrenning.
Miljøvennlig. Det er spesielt at du ikke finner faremerking på noen QMI produkter. De er miljøvennlig både for naturen og mekanikeren.
Løser opp avleiringer på ventiler og i forbrenningsrom over tid, og holder det rent.


Normal utvikling for røykgassmåling er som følger:

50 000 km - 0,5
100 000 km - 1,0
150 000 km - 1,5

Nå er 1,5 grenseverdi for nyere dieselbiler. Bruk QMI dieseltilsetning for å ta vare på dyser og innsprøytingssystem og reduser sot i forbrenningsrom, ventiler, stempelringer og turbo. Det er skadelig for motoren å ikke bruke tilsetning. Nyere dieselmotorer er dyre å reparere. Dette gjelder for eksempel bytte av høytrykksdyser, pumpe, turbo, EGR-ventil osv. Over tid fører avleiringer på stempelringer til mer gjennomslag, mer veivhusgasser til innsug og avleiringer på ventiler. Dette blir en ond sirkel. Til slutt blir motoren tungstartet og det er lett å forstå at miljø, forbruk og motorens levetid påvirkes. QMI Dieselforbedrer løser problemene på en enkel og rimelig måte. Hele drivstoffsystemet fra drivstofftanken til eksosrøret rengjøres. Inneholder ikke isopropanol, etanol eller metanol. Vi anbefaler også jevnlig bruk av QMI turborens og QMI Innvendig motorvask, samt hyppig oljeskift og en god motorolje. Les mer om dette på våre råd og tipssider.
Tilstand Ny

Generell info

Velg mellom kortbetaling eller faktura. Postens leveringstid er normalt 1-3 dager, maksimalt 5 dager. Vi distribuerer i hele Norge til private, bedrifter og forhandlere. Fraktkostnad beregnes i nettbutikkene.

Næringsveien 6, 4323 Sandnes

Annonseinformasjon

FINN-kode 115338229
Sist endret 9. sep. 2021 14:05

Rapporter annonse