Gasspeis

Til salgs
Alle gasspeisene i menyvalgene på vår hjemmeside er DV-peiser.
De har et lukket forbrenningssystem.
Det betyr at inneklimaet ikke påvirkes av selve forbrenningsprosessen. Hemmeligheten er en todelt kanal for tilførsel av forbrenningsluft og utlufting av avgassene.
Gjennom dette systemet for balansert avtrekk og tilluft trekkes all forbrenningsluft utenfra samtidig som 100% av avgassene føres ut av boligen.
Gasspeis er enkelt å installere og enkelt å bruke. Mange har fått installert en hjemme, men det er like mange fordeler med å ha gasspeis på hytten.

Med en gasspeis fyrer du opp med et tastetrykk, og får varme i huset eller hytten fortere. Du slipper å tenke på ved, og du slipper rensing. Utblåsningen fra peisen, stort sett ren vanndamp, kan sendes rett ut gjennom veggen eller taket.

Dersom du ikke ønsker flaskeanlegg eller å investere i en stor nedgravd gasstank kan vi nå tilby en mindre løsning.

Med en 190/210 kg gasstank som plasseres over bakken kommer du opp i et volum som gjør at gassen blir rimeligere. Vi fyller tanken din til en pris som er langt under flaskepriser. Da blir gasspeisen ikke bare en rask og enkel koseflamme, men kan benyttes energiøkonomisk riktig i din bolig.

Mange peisinstallasjoner som vi gjør idag er først og fremst til dekorasjon og trivsel. Da velger de fleste å basere seg på vanlige 11 kg gassflasker plassert i ett utvendig skap.

Alle våre gasspeiser er sertifisert opp mot biogass.

Ta kontakt, så finner vi sammen ut av hvilken løsning som passer best for deg.
Tilstand Ny

Generell info

Mandag-Onsdag 07.30-16.00
Torsdag 07.30-18.00
Fredag 07.30-16.00
Lørdag 10.00-14.00

Fjøsangerveien 207, 5073 Bergen

Annonseinformasjon

FINN-kode 114675637
Sist endret 17. des. 2020 07:25

Rapporter annonse